Κερδίστε ταξίδια στην Αστυπάλαια και άλλα δώρα

H Kosmocar – Volkswagen, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen, γιορτάζει τα δύο χρόνια από την έναρξη του πρωτοποριακού προγράμματος «Αστυπάλαια: έξυπνο και αειφόρο νησί» με το μοναδικό διαγωνισμό «Volkswagen After… Sails».

Μέσα από αυτό το διαγωνισμό, η Kosmocar – Volkswagen έχει στόχο να αναδείξει το όραμα της Volkswagen για το μέλλον της αυτοκίνησης και την βιώσιμη κινητικότητα. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι πελάτες Volkswagen:

  • θα ενημερωθούν για το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Αστυπάλαια: έξυπνο και αειφόρο νησί», που καθιστά την Αστυπάλαια νησί – πρότυπο για την κλιματικά ουδέτερη κινητικότητα,
  • θα βιώσουν μία μοναδική εμπειρία κινητικότητας, που αφορά στη μετακίνηση με τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων και τέλος,
  • θα γνωρίσουν νέες, πρωτοποριακές για την χώρα μας υπηρεσίες μετακίνησης, όπως ο διαμοιρασμός οχημάτων (vehicle sharing) και η κοινή χρήση οχημάτων (ride sharing).

Στο διαγωνισμό Volkswagen After…Sails συμμετέχουν  οι πελάτες Volkswagen, οι οποίοι κλείνουν online ραντεβού για οποιαδήποτε εργασία στο αυτοκίνητό τους, μέσω της εφαρμογής MyServiceNow (https://myservicenow-vw.kosmocar.gr/home), διαθέσιμη στον ιστότοπο Volkswagen (www.volkswagen.gr ) από τις  12 Ιουνίου έως και τις 9 Ιουλίου 2023, και πραγματοποιούν  τις εργασίες αυτές  στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen, έως τις 15 Ιουλίου 2023.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό Volkswagen After…Sails θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα, όπως:

  • Τρία 3ήμερα ταξίδια στην Αστυπάλαια με πληρωμένα τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή σε Boutique Hotel με πρωινό και δωρεάν χρήση των υπηρεσιών έξυπνης κινητικότητας μέσω της εφαρμογής astyMOVE
  • Έξι Long-weekend ID. Experience test drives 3 ημερών με τα ηλεκτρικά μοντέλα της οικογένειας ID* και
  • 24 μοναδικά πακέτα αξεσουάρ ΙD που θα αποτελέσουν τον ιδανικό σύντροφο για τις αποδράσεις του καλοκαιριού:
  • Travel Pack, που περιλαμβάνει ένα θερμός και ένα σακίδιο πλάτης
  • Technology Pack, που περιλαμβάνει ακουστικά και ηχείο Bluetooth
  • Lifestyle Pack, που περιλαμβάνει γυαλιά ηλίου και καπέλο

* Οι νικητές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα μοντέλα ID.3, ID.4 και ID. Buzz, κατόπιν συνεννόησης με τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο της περιοχής τους και διαθεσιμότητας. Τα test drives θα μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 18 Δεκεμβρίου 2023.

Get it on Google Play Download on the App Store