Ταβέρνα Αλέξανδρος στην Παροικιά της Πάρου!

Για να είναι καλές οι διακοπές πέρα από το όμορφο και ειδυλλιακό τοπίο που θα απολαύσετε, θα πρέπει να γευτείτε και καλό φαγητό!

Αν τώρα έχετε προγραμματίσει οι φετινές σας καλοκαιρινές διακοπές να λάβουν χώρα στο όμορφο νησί της Πάρου, έχουμε να σας προτείνουμε μια μοναδική ταβέρνα που θα βάλει «φωτιά» στον ουρανίσκο σας. Η Ταβέρνα Αλέξανδρος βρίσκεται στην Παροικιά της Πάρου, με τα τραπέζια του να «φλερτάρουν» με το κύμα! Οι γεύσεις του θα ικανοποιήσουν κάθε γαστρονομική απαίτηση, μιας και το μενού είναι πλήρες και περιλαμβάνει τα παραδοσιακά κρεατικά, ψαρικά, φανταστικές πίτες, αλλά και δροσερές και χορταστικές σαλάτες.

Ακόμα και αν δεν ξέρετε τι θέλετε να δοκιμάσετε, μια ερώτηση στο εξαιρετικό προσωπικό, αλλά και στον ίδιο τον Αλέξανδρο που είναι εκεί να φροντίσει τους πελάτες του, φτάνει! Επιπλέον υπάρχει μεγάλη ποικιλία κρασιών, αναψυκτικών, αλλά και μπύρας για να συνοδεύσετε τα πιάτα σας! Κι όλα αυτά με θέα το Αιγαίο! Σας προτείνουμε να πάτε αργά το απόγευμα για να απολαύσετε και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store