Τέρμα πρησμένο Hyundai Tucson τρομοκρατεί! (+video)

Το νέο Hyundai Tucson από το εργοστάσιο είναι ένα εξαιρετικά μυώδες αυτοκίνητο που σίγουρα κάνει πολλούς να γυρίσουν να το κοιτάξουν. Όμως το bodykit της Prior Design το κάνει ακόμα πιο άγριο και ξεχωριστό, με τα κρυφά παραμετρικά φώτα να εξακολουθούν να κλέβουν την παράσταση.

Οι βελτιωτές της Prior Design έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά και τοποθέτησαν το «κουστούμι» που περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, διπλές απολήξεις εξατμίσεων, αλλά το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο είναι οι τονισμένοι θόλοι των τροχών, με το τελείωμα των φτερών να είναι μαύρου χρώματος. Εκεί ξεχωρίζουν επίσης και οι μεγάλες ζάντες σε μαύρη απόχρωση κι αυτές. Στο οπίσθιο τμήμα του Tucson συναντάμε μια μεγάλη αεροτομή στο τέλος της οροφής, ενώ για την ακόμα καλύτερη αεροδυναμική υπάρχει μια μικρότερη πάνω από τα πίσω φώτα. Επιπλέον ενσωματώνεται ένας έντονος διαχύτης, αλλά και οι δύο διπλές τετραγωνισμένες απολήξεις του συστήματος εξαγωγής.

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες για αυτό το βελτιωτικό πακέτο θα ανακοινώσει η Prior μόλις το αναρτήσει στην ιστοσελίδα της το 2022, οπότε και θα είναι διαθέσιμο προς αγορά! Μέχρι τότε απολαύστε το video παρακάτω!

Get it on Google Play Download on the App Store