Οι Ουκρανοί κάνουν «άρμα» το Ford F-150 (+video)

Εν μέσω διαρκούς πολέμου, οι Ουκρανοί δεν χάνουν την όρεξή τους για ζωή – ούτε για τη βελτίωση αυτοκινήτων, όπως φανερώνει αυτό το κτηνώδες Ford F-150 που κυκλοφορεί στους δρόμους του Κιέβου.

Το μεταλλαγμένο F-150 ανήκει σε μια σπανιότατη μερίδα τετράτροχων, που έχουν βελτιωθεί δυο φορές. Η πρώτη φορά που άρχισε να συναναστρέφεται τον κόσμο του tuning ήταν στα πάτρια εδάφη, μέσω της αμερικανικής Devolro. Εκεί απέκτησε τα φουσκωμένα φτερά, την ειδικά εξελιγμένη βαφή Dev-X που προστατεύει το αμάξωμα κόντρα στις εκτός δρόμου κακουχίες (χτυπήματα από πέτρες, κλαδιά κι ούτω καθεξής), όπως και μια τεράστια αύξηση στην ισχύ. Ακριβή νούμερα δεν αναφέρονται, ωστόσο η Devolro μπορεί να φτάσει τον 5.0 V8 που έχει στο μηχανοστάσιο το F-150, σε επίπεδα άνω των 850 ίππων (με την προσθήκη κομπρέσορα και όλων των παραναφερναλίων)!

 

Το αυτοκίνητο κάπως πήρε το δρόμο για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, καταλήγοντας στην Ουκρανία. Εκεί η τοπική Werewolf 4×4 αποφάσισε να το ενισχύσει περαιτέρω, αντικαθιστώντας τους άξονες και τους προφυλακτήρες, τοποθετώντας νέα ανάρτηση με lift kit 19 εκατοστών, ειδικά σχεδιασμένους τροχούς και δημιουργώντας ένα κινούμενο «τείχος» που επισκιάζει μέχρι λεωφορεία! Η φωτογραφία του F-150 δίπλα στο αστικό είναι πέρα από χαρακτηριστική, ενώ εξίσου χαρακτηριστικά είναι τα πλάνα των Ουκρανών για περαιτέρω βελτίωση. Η αντικατάσταση των τροχών με μεγαλύτερους αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, προκειμένου να γεμίσει το κενό των τεράστιων θόλων, τη στιγμή που υπάρχει πρόβλεψη μέχρι για τοποθέτηση θωρακισμένων πάνελ και αλεξίσφαιρων κρυστάλλων. Ένα πυροβόλο του βάζεις στην καρότσα και έτοιμο για το πεδίο της μάχης!

Από πλευράς κόστους τώρα, ανακοινώνεται μόνο αυτό για τους νέους άξονες: 23.000 ευρώ, δίχως να περιλαμβάνεται το αυτοκίνητο ή υπόλοιπες βελτιώσεις. Το πακέτο, πάντως, συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών ή 50.000 χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store