Honda N600 με μοτέρ από Suzuki GSX-R 1000!

Όταν το μεράκι και η φαντασία δεν έχουν όρια, τότε δημιουργείς αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία: Το Mini Hoonitruck (το κανονικό Hoonitruck είναι του Ken Block) με μοτέρ που επιταχύνει διαβολεμένα και είναι από το Supersport, Suzuki GSX-R 1000!

Για όσους δεν γνωρίζουν το Hoonitruck που ταλαιπωρεί ο Ken Block και καμαρώσατε στο τελευταίο Gymkhana, είναι ένα εξαιρετικά βελτιωμένο Ford F-150 χρονολογίας του 1977, με κινητήρα που πλέον αποδίδει 914 ίππους.

Δείτε ακόμη: Πωλείται Lada 2105 για drift σε απίστευτη τιμή (+video)

Ο εμπνευστής του Mini Hoonitruck, ο Alex Saint, είχε μικρότερο budget και θέλησε να παρουσιάσει τη δική του version, φτιάχνοντας μια μικρότερη replica του Hoonitruck. Έτσι λοιπόν πήρε ένα Honda N600, χρονολογίας 1971, το μετέτρεψε σε pick-up και του φόρεσε μοτέρ από Suzuki GSX-R 1000, που αποδίδει 190 ίππους! Ο Saint κράτησε το κιβώτιο της μοτοσυκλέτας, ωστόσο ανέφερε πως χρειάζεται να πατάει συμπλέκτη όταν επιβραδύνει, μιας κι ο κινητήρας δεν λειτουργεί αρμονικά με το αμάξωμα.

Διαβάστε επίσης: Η BMW και η M4 μας μαθαίνουν να κάνουμε drift (+video)

Το βάρος του Mini Hoonitruck αγγίζει τα μόλις 454 κιλά, με εκπληκτική αναλογία κιλών ανά ίππο, όπου σε συνδυασμό με το κοντό μεταξόνιο, το drift γίνεται απλά με τη σκέψη!


Get it on Google Play Download on the App Store