BMW M8 με 820 ίππους και 1.000 Nm ροπής!

Αναμφίβολα η BMW M8 είναι ένα άκρως θελκτικό και δυνατό μοντέλο. Όμως οι μηχανικοί της G-Power, ασπάζονται την άποψη, πως εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο. Έχοντας κατά νου αυτό λοιπόν, αποφάσισαν να κάνουν ακόμα πιο δυνατή τη M8 Convertible, με την ισχύ της πλέον να αγγίζει τους 820 ίππους.

Δείτε ακόμα: 0-100 χλμ./ώρα σε 2,88 δλ. με BMW M8 (+video)

Η βάση που είχαν οι βελτιωτές, όπως γνωρίζετε ήταν άριστη. Για όσους δεν θυμούνται, να αναφέρουμε ότι η BMW M8 κάτω από το μακρύ και μυώδες καπό, φιλοξενεί έναν κινητήρα 4.4 λίτρων, φυσικά twin – turbo, απόδοσης 600 ίππων. Υπάρχει όμως κι η πιο δυνατή έκδοση Competition, με 625 ίππους. Στην προκειμένη περίπτωση διαθέσιμη ήταν η έκδοση με τους 600 ίππους, όπου με τις αλλαγές που έκαναν οι άνθρωποι της G-Power, πλέον υπάρχουν 820 άλογα διαθέσιμα στο δεξί πεντάλ του τυχερού οδηγού, καθώς και 1.000 Nm ροπής. Για να φτάσει η δύναμη σε αυτά τα επίπεδα, έχουν τοποθετηθεί μεγαλύτερης παροχής τουρμπίνες, νέο πρόγραμμα στον εγκέφαλο, ενώ αλλαγμένο είναι και το σύστημα εξαγωγής. Ανάλογα με τα γούστα του ιδιοκτήτη, μπορεί να τοποθετηθεί σπορ καταλύτης, ή να μην μπει καθόλου. Όλο το υπόλοιπο kit είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο.

Διαβάστε επίσης: Νέα BMW M8 με έως 625 ίππους και πρωτοποριακά ηλεκτρονικά (+videos)

Για αυτούς που θέλουν να βελτιώσουν την M8 τους, αλλά δεν θέλουν κάτι τόσο δυνατό, η G-Power προσφέρει δυο ακόμα ελαφρώς πιο light βελτιωτικά πακέτα. Το βασικό πακέτο στέλνει την ισχύ στους 720 ίππους και τη ροπή στα 850 Nm, απλά αλλάζοντας το πρόγραμμα του εγκεφάλου. Η ενδιάμεση επιλογή προσφέρει 770 άλογα με 930 Nm ροπής. Στο φαίνεσθαι τώρα, έχει τοποθετηθεί νέα μάσκα, μια διακριτική πίσω αεροτομή, ενώ εντυπωσιακές είναι οι σφυρήλατες ζάντες 21 ιντσών και φυσικά το λογότυπο του βελτιωτικού οίκου στη θέση του αντίστοιχου της BMW. Για όσους ενδιαφέρονται, το κόστος μετατροπής στην κορυφαία του έκδοση, αγγίζει τα 22.500 ευρώ, νούμερο διόλου ευκαταφρόνητο.

Δείτε ακόμα: BMW 740i βρίσκεται σε καραντίνα για 23 χρόνια!

Get it on Google Play Download on the App Store