Η Ford CarCenter στο Ράλι Ακρόπολις 2022

Το πλήρωμα της CarCenter, Νώντας Καρανικόλας – Γιώργος Κακαβάς με Ford Fiesta Rally3 πήραν μέρος στο Shakedown, την ανεπίσημη δηλαδή Ειδική Διαδρομή, όσο και στην 1η Ε.Δ. του αγώνα, που πραγματοποιήθηκε μέσα στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό!

Θεατές κάθε ηλικίας κατέκλεισαν το Shakedown στην Λυγαριά Φθιώτιδας, κάτι που σχολιάστηκε από όλα σχεδόν τα πληρώματα, τα οποία εκστασιάστηκαν επίσης όταν κλήθηκαν να πάρουν μέρος στο μεγαλοπρεπές Ολυμπιακό Στάδιο! Σε αυτές τις συνθήκες ο Νώντας με τον Γιώργο, έκαναν ότι έπρεπε εκμεταλλευόμενοι την γνώση που αποκόμισαν ώστε να μάθουν όσο καλύτερα γίνεται το Ford Fiesta Rally3, ενόψει του αγώνα, του οποίου η πραγματική δράση ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου.

Την συμμετοχή της CarCenter στο Ράλι Ακρόπολις υποστηρίζουν οι εταιρείες HBBODY (συστήματα μίξεως χρωμάτων αυτοκινήτων), Castrol (λιπαντικά), InterCars (ανταλλακτικά αυτοκινήτων), Mediapharm (φαρμακευτικά προϊόντα) και ΛΟΞΑΣ A.E. (εξοπλισμοί συνεργείων αυτοκινήτων).

Ο Νώντας Καρανικόλας είπε:

«Η πρώτη ημέρα του Ακρόπολις ήταν ουσιαστικά ένα πεδίο επίσημων δοκιμών, μια και μας δόθηκε ευκαιρία να δούμε το αυτοκίνητό μας σε πραγματικές συνθήκες. Κατά την διάρκεια του Shakedown παρατηρήσαμε την συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο φυσικό του περιβάλλον, δηλαδή σε χωμάτινο οδόστρωμα, και προχωρήσαμε σε μερικές ρυθμίσεις κυρίως στον τομέα των φρένων και τις αναρτήσεις. Στην Υπερειδική του ΟΑΚΑ, πήγαμε προσεκτικά γιατί θέλαμε να προστατεύσουμε το αυτοκίνητο. Σε κάθε περίπτωση, το γεμάτο με κόσμο ΟΑΚΑ ήταν ένα ξεχωριστό γεγονός που τιμά το Ράλι Ακρόπολις μιας και έφερε τόσο πολύ κόσμο να παρακολουθήσει το σπορ που αγαπάμε. Πλέον βλέπουμε την επόμενη ημέρα, και προσωπικά εκτιμώ ότι ο πραγματικός αγώνας αρχίζει μετά την Ε.Δ. Λουτράκι 1.»

Get it on Google Play Download on the App Store