Τεράστια ευκαιρία τώρα το Citroen C3 Aircross

Η Citroen κάνει τη μεγαλύτερη καλοκαιρινή προσφορά, αφού μέχρι τις 31/08 διαθέτει το δημοφιλές μικρό SUV μοντέλο της C3 Aircross στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Συγκεκριμένα στην έκδοση 1.2 PureTech 110 Feel Pack στοιχίζει 2.950 ευρώ λιγότερα, που σημαίνει ότι για αυτό το μήνα κοστίζει από μόνο 19.900 ευρώ. Σίγουρα τέτοια τιμή σε SUV με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν υπάρχει άλλο, γι’ αυτό αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα!

Με πληρέστατο εξοπλισμό

Στο βασικό εξοπλισμό του C3 Aircross ανήκουν πολλά συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, όπως είναι 6 αερόσακοι, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, οθόνη αφής 9 ιντσών με λειτουργία Mirror Screen μέσω Android Auto και Apple Car Play και πλοήγηση. Στάνταρ είναι ακόμα η αυτόματη λειτουργία προβολέων και υαλοκαθαριστήρων, προβολείς LED, προβολείς ομίχλης, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω. Μαζί με αυτά προσθέστε όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, αυτόματο κλιματισμό, μπάρες οροφής και φιμέ πίσω παράθυρα.

Ευρύχωρο και αναπαυτικό «σαλόνι»

Το εσωτερικό του Citroen C3 Aircross διαθέτει πολλά χαρίσματα, αφού προσφέρει άνετους χώρους, ενώ όλοι οι επιβάτες θα νιώσουν πολύ αναπαυτικά στα καθίσματα Advance Comfort με το ειδικό αφρώδες υλικό πάχους 15 χιλιοστών. Οι φιλοξενούμενοι του γαλλικού SUV έχουν στη διάθεσή τους αρκετό ωφέλιμο πλάτος, ύψος και αέρα για τα πόδια, ακόμα και όταν πρόκειται για πιο ψηλούς. Πολύ βολικό είναι και το πίσω ενιαίο κάθισμα, μιας και θα εξυπηρετήσει όποιον καθίσει στη μέση. Επιπλέον, οι επιβάτες απολαμβάνουν άπλετη ορατότητα, λόγω των πολλών γυάλινων επιφανειών και των υπερυψωμένων καθισμάτων. Μεγάλος με τη σειρά του είναι και ο πλήρως εκμεταλλεύσιμος χώρος αποσκευών των 410 λίτρων με τα επίπεδα πλευρικά του τοιχώματα και το ευρύ άνοιγμα.

Του ταιριάζει «γάντι» ο 1.2 PureTech 110 PS

Ο γνωστός και πολυβραβευμένος 3κύλινδρος turbo κινητήρας 1.2 PureTech με τους 110 ίππους ταιριάζει ιδανικά στο Citroen C3 Aircross, γιατί εξασφαλίζει γρήγορες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 10,1 δλ.) με λογικές απαιτήσεις σε βενζίνη. Το τράβηγμα που εμφανίζει είναι πολύ καλό με τη συνδρομή της μπόλικης ροπής των 205 Nm που αποδίδεται από τις 1.750 σ.α.λ. και έτσι ο οδηγός δεν χρειάζεται να ξεπερνά στις καθημερινές συνθήκες τις 2.000 σ.α.λ. Το γκάζι δεν λείπει ακόμα και όταν είναι φορτωμένο και ταξιδεύει, όπου η μακριά 6η ταχύτητα (130 χλμ./ώρα με 2.700 σ.α.λ.) είναι ιδανική. Όσον αφορά την κατανάλωση, σε νορμάλ πραγματικές συνθήκες βρίσκεται στα 7,5 λτ./100 χλμ., ενώ με εκπομπές CO2 στα 121 γρ./χλμ. τα τέλη κυκλοφορίας είναι μηδενικά.

Πρωταγωνιστής η άνεση και στο δρόμο

Το Citroen C3 Aircross παρουσιάζει διττό χαρακτήρα στο δρόμο, διότι συνδυάζει με άριστο τρόπο την ευελιξία στην πόλη με την άνεση και ασφάλεια στα ταξίδια. Το μήκος των 4.154 χιλιοστών είναι λίγο μεγαλύτερο από εκείνο των μικρών χάτσμπακ αυτοκινήτων, χαρακτηριστικό που ευνοεί τις αστικές μετακινήσεις και το παρκάρισμα. Παρότι κόμπακτ, είναι ένας άνετος δρομέας μεγάλων αποστάσεων μέσω του συνδυασμού της άνεσης από τα καθίσματα και των αναρτήσεων, συναρτήσει του αποδοτικού 1.200άρη turbo κινητήρα. Επίσης, δεν θα «αρνηθεί» να ακολουθήσει ένα γρήγορο τέμπο και σε διαδρομές με στροφές, εξασφαλίζοντας σίγουρο κράτημα και με τον οδηγό να έχει στη διάθεσή του το εξαιρετικό πεντάλ φρένων και το άμεσο και με επαρκή πληροφόρηση τιμόνι.

Get it on Google Play Download on the App Store