Συναρπαστικό και ετοιμοπαράδοτο Audi Q5 Sportback!

Η Audi διαθέτει μια πληρέστατη γκάμα από SUV μοντέλα, καλύπτοντας κάθε κατηγορία και με το παραπάνω, μαζί με τις πιο σπορ εκδόσεις Sportback. Το Q5 Sportback με το SUV coupe αμάξωμα συναρπάζει με το δυναμικό και μοντέρνο σχεδιασμό του, είναι ακαταμάχητα όμορφο και παρέχει κορυφαία χρηστικότητα.

Το Audi Q5 Sportback με το μήκος των 4,69 μέτρων είναι δίχως καμία αμφιβολία εντυπωσιακό και αποπνέει μια ισχυρή παρουσία, κάτι τυπικό για τα μοντέλα Q της Audi. Μπροστά κυριαρχούν οι LED προβολείς και η μεγάλη οκταγωνική μάσκα Singleframe. Οι πλαϊνές γραμμές στο ύψος των ώμων «σβήνουν» κομψά προς τα πίσω μαζί με την έντονη κλίση της οροφής, το κυρτό παρμπρίζ και την ενσωματωμένη αεροτομή στο τελείωμα της πόρτας του χώρου αποσκευών.

Η Audi προσφέρει το νέο Q5 Sportback στις εξωτερικές γραμμές Advanced και S line. Οι διαφορές εντοπίζονται στο Singleframe, στις ζάντες, τις πλευρικές εισόδους αέρα και ειδικότερα στον πίσω προφυλακτήρα. Σε κάθε περίπτωση ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης σε συστήματα ανέσεων, ασφαλείας, συνδεσιμότητας, υποβοήθησης του οδηγού και στοιχεία πολυτελείας.

Γεγονός που γίνεται άμεσα αντιληπτό και στο άρτιο εσωτερικό του με την υψηλή ποιότητα κατασκευής, όπου η Audi για ακόμα μία φορά έχει δώσει προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ταυτόχρονα, οι επιβάτες του Q5 Sportback απολαμβάνουν μεγάλες ανέσεις, ανεξαρτήτως θέσης, ενώ έχουν στη διάθεσή τους ένα μεγάλο και πλήρως εκμεταλλεύσιμο χώρο αποσκευών 510 λίτρων (1.480 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα).

Οι εκδόσεις που προσφέρονται δίχως καμία αναμονή, είναι η Q5 Sportback Advanced 40 TDI Hybrid quattro S tronic και η Q5 Sportback S line 40 TDI Hybrid quattro S tronic. Την κίνηση αμφοτέρων αναλαμβάνει το ισχυρό και με χαμηλή κατανάλωση 2.0 λτ. ντίζελ μηχανικό σύνολο, απόδοσης 200 ίππων και 400 Nm ροπής. Η μετάδοση σε όλους τους τροχούς γίνεται μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη S tronic των 7 ταχυτήτων και της τετρακίνησης quattro με τον ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πολύδισκο συμπλέκτη. Το εντυπωσιακό Audi Q5 Sportback 40 TDI Hybrid quattro S tronic επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 7,6 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 222 χλμ./ώρα.

Για τη μείωση της κατανάλωσης φροντίζει ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48V (MHEV), το οποίο ανακτά έως 8 kW δύναμης (11 PS) κατά την επιβράδυνση. Η Audi ανακοινώνει μεικτή κατανάλωση 6,3 λτ./100 χλμ. με εκπομπές CO2 165 γρ./χλμ. Στον στάνταρ εξοπλισμό ανήκει και το Audi drive select, που επιτρέπει στον οδηγό να αλλάξει τις ρυθμίσεις του κινητήρα, τιμονιού, κιβωτίου ταχυτήτων και αμορτισέρ, μέσω των 6 προφίλ. Πρόσθετα, η στάνταρ σπορ ανάρτηση παρέχει πιο δυναμικό χαρακτήρα και απόσβεση για πιο άμεση αίσθηση δρόμου, ενώ αποτελείται από πολλαπλούς συνδέσμους σε όλους τους τροχούς.

Τώρα το Q5 Sportback είναι άμεσα ετοιμοπαράδοτο, γεγονός που αν μη τι άλλο το κάνει ακόμα πιο δελεαστικό στο κοινό που αναζητά ένα κορυφαίο SUV, με ισχυρή παρουσία στην κατηγορία του.

Get it on Google Play Download on the App Store