Ποιο SUV έκανε 317% αύξηση πωλήσεων;

Η αγορά έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της σιγά, σιγά και αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται στους δείκτες πωλήσεων. Σαφώς υπάρχουν αγαπημένες μάρκες και μοντέλα, αλλά φαίνεται πως ένας νέος «παίχτης» έχει κλέψει την καρδιά του αγοραστικού κοινού.

Ενδεικτικό της δυναμικής του SUV που θα σας περιγράψουμε παρακάτω, είναι αυτό που οδηγεί την αύξηση των πωλήσεων της μάρκας του κατά 71% (70,7% για την ακρίβεια). Μάλιστα το εν λόγω αυτοκίνητο ανέβηκε σε ταξινομήσεις κατά 317% (430 το πρώτο 3μηνο του 2021 έναντι 103 το 2020) και βρίσκεται σταθερά εδώ και πολλούς μήνες στις τρεις πρώτες θέσεις της κατηγορίας του! Και δικαίως μιας κι είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει σπορτίφ εμφάνιση, ποιοτικό κι άνετο εσωτερικό, αλλά και μια ευρεία γκάμα κινητήρων που φτάνει έως και τους 200 ίππους.

Ο λόγος για το δημοφιλές και δυναμικό Ford Puma, το οποίο είναι διαθέσιμο με προηγμένη και πλήρη γκάμα εκδόσεων. Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο πολυβραβευμένος 1.0 EcoBoost, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η παρουσία των εκδόσεων EcoBoost mHEV με το πλέον προηγμένο ήπιο υβριδικό σύστημα. Εκτός από την πετρελαιοκίνητη έκδοση EcoBlue των 120 ίππων που συμπληρώνει ιδανικά τη γκάμα του, το νέο Puma προσφέρεται και στην κορυφαία έκδοση ST των 200 ίππων, με τις καταιγιστικές επιδόσεις και τη γνήσια σπορ συμπεριφορά στο δρόμο, την οποία υπογράφει για μια ακόμα φορά η Ford Performance.

Σε επίπεδο τιμών τώρα, το Puma με τον 1.000άρη EcoBoost των 125 ίππων στην έκδοση ST-Line ξεκινάει από τα 21.252 ευρώ (23.007 ευρώ η δυνατότερη έκδοση με τους 155 ίππους), με τον 1.500άρη diesel από τα 21.682 ευρώ. Η κορυφαία έκφανση του Puma, το ST με τον 1.5 λίτρων κινητήρα βενζίνης 200 ίππων κοστίζει από 34.872 ευρώ.

 Χαίρεσαι να το βλέπεις

Το Ford Puma με το καλημέρα κέντρισε το ενδιαφέρον όλων μας! Τόσο λόγω του εξαιρετικά δυναμικού παρουσιαστικού του, αλλά και γιατί αναβίωσε ένα αγαπημένο όνομα από τα παλιά. Σχεδιαστικά σε κερδίζει με τον υπέροχο συνδυασμό των καμπυλών του αμαξώματος και των δυναμικών ακμών του, αλλά και με την ελαφρώς κεκλιμένη γραμμή οροφής, που τονώνει το σπορ χαρακτήρα του Puma. Αυτός συμπληρώνεται από τις ζάντες αλουμινίου, τους τονισμένους προφυλακτήρες με το διαχύτη πίσω, αλλά και τη χρωμιωμένη απόληξη του συστήματος εξαγωγής.

Δεν θα σας λείψει τίποτε!

Ο εσωτερικός κόσμος του Ford Puma προσφέρεται υπέρπλήρης, άνετος, όντας παράλληλα και εξαιρετικά ποιοτικός! Ο οδηγός έχει στη διάθεση του τον ψηφιακό πίνακα οργάνων για την πλήρη ενημέρωση του, αλλά και την ευανάγνωστη οθόνη του infotainment. Οι επιβάτες θα βολευτούν με άνεση και θα απολαύσουν τους χώρους του Puma, ενώ για τις αποσκευές υπάρχουν 456 λίτρα, εκ των οποίων τα 80 λίτρα κάτω από το δάπεδο είναι αδιάβροχα, με τάπα αποστράγγισης και αποτελούν μέρος του MegaBox.

Απολαμβάνεις κάθε στιγμή πίσω από το βολάν του!

Ανεξάρτητα από τον τύπο του κινητήρα που θα επιλέξετε το Puma, το σίγουρο είναι πως θα λατρέψετε το πάτημά του στο δρόμο. Ιδανικό σε κάθε είδους διαδρομή, είτε μιλάμε για τις τυπικές αστικές μετακινήσεις, είτε για ταξίδια έξω από τα τείχη της πόλης. Στιβαρό, ευθύβολο στις ευθείες των αυτοκινητοδρόμων, με πολύ καλή ποιότητα κύλισης και ηχομόνωση. Από την άλλη είναι ιδανικό στις καμπές, χάρη στο σπορ DNA που του έχει μπολιάσει η Ford, κερδίζοντας τον οδηγό του με τον τρόπο που πατάει το αυτοκίνητο. Στιβαρό πλαίσιο, εξαιρετική αίσθηση από τα χειριστήρια (τιμόνι, φρένα, κιβώτιο ταχυτήτων) και σφιχτή αλλά όχι κουραστική ανάρτηση, συνθέτουν ένα από τα πιο ευχάριστα στο δρόμο κόμπακτ SUV.

Get it on Google Play Download on the App Store