Νέο Ford Kuga 1.5 186 PS Auto σε προνομιακή τιμή

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των πελατών των μεσαίων SUV για περισσότερη ευκολία και άνεση στην οδήγηση που θα λύνει τα χέρια των οδηγών, η Ford έρχεται τώρα να προσφέρει στην ελληνική αγορά το πιο προηγμένο Kuga όλων των εποχών σε μια κορυφαία, βενζινοκίνητη έκδοση με κίνηση στους εμπρός τροχούς. Αυτή συνδυάζει τον καταξιωμένο βενζινοκινητήρα 1.5 λτ. EcoBoost 186 PS με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων, μαζί με πλήρη εξοπλισμό και στην καλύτερη τιμή της κατηγορίας. 

Εξασφαλίζοντας άμεσες αλλά και ομαλές αλλαγές με την αρωγή του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου χειριστηρίου e-shifter – το οποίο δεν απαιτεί καμία απολύτως παρέμβαση από τη μεριά του οδηγού τόσο σε αστικό περιβάλλον όσο και στο ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο – το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων του νέου Ford Kuga συμβάλει παράλληλα και στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Σύμφωνα με την εργοστασιακή μέτρηση η κατανάλωση σε μεικτές συνθήκες είναι 6,8 λτ./100 χλμ. με εκπομπές CO2 154 γρ./χλμ. (107,8 ευρώ τέλη κυκλοφορίας). Εκτός όμως μεγάλη πρακτικότητα και ευκολία κατά την κίνηση του οχήματος σε όλες τις συνθήκες, το προηγμένο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Ford προσφέρει και δυναμικές επιδόσεις σε συνδυασμό με την αυξημένη ισχύ των 186 PS του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης 1.5 λτ. EcoBoost. Έτσι, το νέο Ford Kuga, με το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο και το αυτόματο κιβώτιο εξασφαλίζει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 9,9 δλ. και τελική ταχύτητα 200 χλμ./ώρα.

Το νέο Ford Kuga 1.5 EcoBoost 186 PS Auto είναι διαθέσιμο στην κομψή και πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Titanium, στην προνομιακή τιμή των 34.078 ευρώ. Ποσό χαμηλότερο από οποιοδήποτε μεσαίο SUV, το οποίο συμφέρει και συγκριτικά με μικρομεσαία SUV παραπλήσιας απόδοσης και με αυτόματο σασμάν. Ο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός της έκδοσης Titanium περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- 6 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, λειτουργικό σύστημα SYNC 4 με οθόνη αφής 13,2 ιντσών με δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay και Android Auto, ενσωματωμένο modem (5G), σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και κουμπί εκκίνησης χωρίς κλειδί, επιλέξιμα προφίλ οδήγησης, ηλεκτρικό χειρόφρενο, διζωνικό κλιματισμό, ασύρματη φόρτιση smartphone, ατμοσφαιρικό κρυφό φωτισμό, συρόμενα πίσω καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας, 17άρες ζάντες αλουμινίου κ.λπ.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά αλλά και ακόμα περισσότερα – ώστε όλοι οι επιβάτες να ταξιδεύουν με περισσότερη ασφάλεια και άνεση με το νέο Kuga 1.5 EcoBoost 186 PS Auto – προσφέρονται στη χώρα μας από την Ford στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή των 34.078 ευρώ, μαζί με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect και ευκολία απόκτησης μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Ford Finance που περιλαμβάνουν προνομιακό επιτόκιο 3,99%.

Get it on Google Play Download on the App Store