Επιδότηση 3.000 ευρώ για τα νέα Citroen C4 και C4 X

Η Citroen ανακοίνωσε μία πολύ μεγάλη προσφορά για όλα τα Citroen C4, όπως επίσης και για το ολοκαίνουργιο fastback Crossover Citroen C4 X. Τα εν λόγω μικρομεσαία μοντέλα είναι διαθέσιμα με επιδότηση τιμής 3.000 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις τους, ανεξαρτήτως κινητήρα και επιπέδου εξοπλισμού. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές τους μειώνονται κατά 3.000 ευρώ και αυτομάτως παρέχουν ένα ακόμα σημαντικό κίνητρο αγοράς, μαζί με όλα τα άλλα πλεονεκτήματά τους.

Νέο Citroen C4 από μόνο 20.650 ευρώ

Με την επιδότηση τιμής των 3.000 ευρώ, η πρώτη έκδοση 1.2 PureTech 100 S&S Live Pack κοστίζει από μόλις 20.650 ευρώ. Πρόκειται για τη χαμηλότερη τιμή από οποιοδήποτε άλλο μικρομεσαίο Crossover, όπως ισχύει αντίστοιχα και για την επόμενη έκδοση Feel στις 22.600 ευρώ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το 1.2 PureTech 130 S&S Feel Pack στις 24.450 ευρώ, το οποίο είναι ισχυρότερο και με πλουσιότερο εξοπλισμό. Συγκεκριμένα διαθέτει τα εξής στοιχεία:

  • 6 αερόσακους
  • Σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος
  • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας
  • Προβολείς τεχνολογίας LED
  • Ψηφιακό πίνακα οργάνων 5,5 ιντσών
  • Έγχρωμη οθόνη αφής 10 ιντσών
  • Κάμερα οπισθοπορείας
  • Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος
  • Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
  • Αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων
  • Ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες
  • Ζάντες αλουμινίου

Επιπλέον, το Citroen C4 προσφέρεται με τον diesel 1.5 BlueHDi 130 με στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο των 8 ταχυτήτων (προαιρετικό το ΕΑΤ8 με τον κινητήρα 1.2 PureTech 130). Στην γκάμα του γαλλικού μικρομεσαίου Crossover περιλαμβάνεται και το αμιγώς ηλεκτρικό ë-C4 των 136 ίππων.

Ανέσεις στο ζενίθ!

Από ένα τέτοιο αυτοκίνητο και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για Citroen, ο αγοραστής θέτει ως βασική προτεραιότητα τις μέγιστες δυνατές ανέσεις, προκειμένου όλοι οι επιβάτες να απολαμβάνουν ξεκούραστες μετακινήσεις, ανεξαρτήτως διαδρομής και απόστασης. Άλλωστε το πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort αποτελεί ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του νέου Citroen C4. Οι αναρτήσεις του με το σύστημα Progressive Hydraulic Cushions (υδραυλικά στοπ) απορροφούν με πολύ αποτελεσματικό τρόπο τις όποιες ανωμαλίες των δρόμων και την ίδια στιγμή τα αναπαυτικά καθίσματα δίνουν την αίσθηση στους φιλοξενούμενους ότι κάθονται σε μια πολυθρόνα. Όλοι οι επιβάτες θα βολευτούν άνετα, ενώ ο χώρος αποσκευών των 380 λίτρων με το μεγάλο άνοιγμα είναι τετραγωνισμένος και πλήρως εκμεταλλεύσιμος.

Νέο και ανατρεπτικό Citroen C4 X

Το άρτι αφιχθέν Citroen C4 X έρχεται κόντρα στα στερεότυπα, συνδυάζοντας την κομψή σιλουέτα ενός fastback, τη διαχρονική γοητεία ενός sedan και το περιπετειώδες στιλ ενός SUV. Αποτελεί μια μοναδική σχεδιαστική προσέγγιση σε όλους όσους αναζητούν μια πολύ ελκυστική και ρηξικέλευθη εναλλακτική πρόταση στη μικρομεσαία κατηγορία. Συγκριτικά με το χάτσμπακ C4, το Citroen C4 Χ είναι μακρύτερο κατά 240 χιλιοστά και φτάνει τα 4.600 χιλιοστά. Έτσι εξασφαλίζει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών 510 λίτρων! Μαζί με την ευρυχωρία που απολαμβάνουν οι επιβάτες, τα Advanced Comfort Καθίσματα και την ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions, το Citroen C4 X είναι ο ορισμός της άνεσης.

Citroen C4 X από 24.400 ευρώ

Από την επιδότηση τιμής των 3.000 ευρώ, επωφελείται και το νέο Citroen C4 X σε όλες τις εκδόσεις του. Έτσι το αρχικό μοντέλο 1.2 PureTech 100 Feel στοιχίζει από 24.400 ευρώ, εξοπλισμένο με όλα τα συστήματα ασφαλείας, υποβοήθησης του οδηγού και τα γνωστά στοιχεία ανέσεων. Από εκεί και μετά, το C4 X συνοδεύεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο των 8 ταχυτήτων, με τον βενζινοκινητήρα 1.2 PureTech 130 και τον πετρελαίου 1.5 BlueHDi 130. Την γκάμα συμπληρώνει το 100% ηλεκτρικό ë-C4 Χ με την απόδοση των 136 ίππων και την μπαταρία χωρητικότητας 50 kWh. Επίσης, από το δεύτερο εξάμηνο του 2023 θα διατεθεί και με τον ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα των 156 ίππων.

Σημείωση: Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν την επιδότηση των 3.000 ευρώ

Get it on Google Play Download on the App Store