Νέο Picanto με «Kia Pass» από 14.790 ευρώ

Το urban icon αυτοκίνητο της Kia, το Picanto αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όλους τους οδηγούς κάθε φύλου και ηλικίας που διανύουν καθημερινά χιλιόμετρα στην πόλη. Εκτός από το γεγονός ότι είναι το οικονομικότερο σε τιμές καινούργιο αυτοκίνητο στην Ελλάδα, προσφέρεται και με επιπλέον οφέλη από την Kia, με τον τελικό αποδέκτη, τον οδηγό/κάτοχό του να βγαίνει πολλαπλά κερδισμένος.

Καταρχήν όλες οι διαθέσιμες εκδόσεις του Kia Picanto ανεξαρτήτως κινητήρα και επιπέδου εξοπλισμού, προσφέρονται με έκπτωση 500 ευρώ από την ελληνική αντιπροσωπεία. Ποσό που ισούνται σχεδόν με το επιπλέον κόστος για όσους επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα μεταλλικά χρώματα (420 ευρώ) ή καλύπτει άλλες δαπάνες του αυτοκινήτου, όπως ασφάλιστρα, έξοδα προετοιμασίας κ.λπ. Πολύ σημαντικό είναι και το έμμεσο κέρδος από την πολύ σημαντική παροχή του δωρεάν service για 5 χρόνια ή 75.000 χλμ. (όποιο έρθει πρώτο). Μαζί με την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση ή για 150.000 χλμ., ο ιδιοκτήτης του Picanto απολαμβάνει τις μετακινήσεις του έχοντας ήσυχο το κεφάλι του.

Το επίσης σημαντικό, είναι ότι όλα αυτά τα προνόμια δεν αφορούν κάποιο ακριβό αυτοκίνητο, αλλά ένα πολύ προσιτό που κοστίζει από 14.790 ευρώ. Ποσό που αφορά την αρχική έκδοση 1.0 MPi 67 hp LX Inmotion 4S με εξοπλισμό που περιλαμβάνει 6 αερόσακους, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, αυτόματο άναμμα φώτων, τηλεχειρισμό κεντρικού κλειδώματος, ράδιο με MP3 με χειριστήρια στο τιμόνι και ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα οδηγού. Με 1.000 ευρώ παραπάνω (από 15.790 ευρώ) προσφέρεται με το αυτοματοποιημένο 5τάχυτο κιβώτιο για ακόμα πιο ξεκούραστη οδήγηση στο κλεινόν άστυ. Ακόμα και στην επόμενη έκδοση Optimum 4S παραμένει το πιο προσιτό καινούργιο αυτοκίνητο στην Ελλάδα. Ξεκινά από τις 15.490 ευρώ και εφοδιάζεται επιπλέον με infotainment 8 ιντσών και σύνδεση με Apple Carplay και Android Auto, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, 6 ηχεία και φιμέ πίσω κρύσταλλα.

Ο μικρότερος 1.000άρης 3κύλινδρος ατμοσφαιρικός κινητήρας ταιριάζει «γάντι» στο Picanto, αφού διαθέτει την απαιτούμενη ζωηράδα, ενώ αρκείται σε χαμηλές ποσότητες βενζίνης. Οι 67 ίπποι και τα 96 Nm ροπής περνούν στους εμπρός τροχούς μέσω ενός πυκνής κλιμάκωσης κιβωτίου ταχυτήτων, το οποίο συμβάλλει στο νεύρο του μοτέρ, την ελαστικότητα στις χαμηλές στροφές και στη διατήρηση σβέλτων ρυθμών σε αυτοκινητόδρομους. Σε πραγματικές μεικτές συνθήκες καίει 5,6 λτ./100 χλμ. (ή και πιο κάτω), ενώ με εκπομπές CO2 113 γρ./χλμ. μπαίνει καθημερινά στο Δακτύλιο της Αθήνας και δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας (άλλο ένα κέρδος). Μαζί με την εξαιρετική ευελιξία και ευκολία στους χειρισμούς, τους καλούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές (255 λτ.), το Kia Picantο είναι ο βασιλιάς της αστικής «ζούγκλας».

Get it on Google Play Download on the App Store