Υπερ-προσφορές για νέο SUV βενζίνης και diesel

Τώρα είναι η καλύτερη ώρα για την απόκτηση νέου μικρού SUV με κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η προσφορά φυσικά δεν θα ισχύει για πάντα, οπότε δεν πρέπει να τη χάσει όποιος αναζητά ένα νέο αυτοκίνητο με όλα τα κομφόρ για να κάνει τις μετακινήσεις του με άνεση και ασφάλεια.

Η μέγα ευκαιρία στη δημοφιλέστερη κατηγορία των B-SUV που τρέχει αυτή την περίοδο αφορά το Citroen C3 Aircross. Με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 PureTech 110 PS ξεκινά από μόνο 18.800 ευρώ και με τον πετρελαίου 1.5 BlueHDi 110 PS προσφέρεται από 20.950 ευρώ. Τόσα λίγα λεφτά δεν διατίθενται σε πολλές περιπτώσεις μικρά χάτσμπακ, ενώ το diesel είναι με τεράστια διαφορά ό,τι πιο οικονομικό υπάρχει στην αγορά. Παρά τις χαμηλές τους τιμές, από την εισαγωγική έκδοση You! περιλαμβάνουν όλο τον σύγχρονο και απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας και ανέσεων.

Εξοπλισμός C3 Aircross You!
  • 6 αερόσακους
  • Σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας
  • Αναγνώριση ορίων ταχύτητας
  • Infotainment με οθόνη αφής 7 ιντσών και σύστημα Mirror Screen (Android Auto, Apple CarPlay)
  • Αυτόματη λειτουργία προβολέων
  • Προβολείς ομίχλης
  • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και αναδιπλούμενους καθρέπτες
  • Air condition
  • Μπάρες οροφής σε χρώμα Μαύρο γυαλιστερό
  • Πίσω φιμέ τζάμια
  • Δερμάτινο τιμόνι
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω
Ανέσεις στο ζενίθ!

Πιο πάνω από το επίπεδο εξοπλισμού You! υπάρχουν οι εκδόσεις Plus και Max σε πολύ συμφέρουσες και προσιτές τιμές, στις οποίες προστίθενται ακόμα στοιχεία όπως το Grip Control, αυτόματος κλιματισμός, συρόμενο πίσω κάθισμα και διάφορα ακόμα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και αξεσουάρ. Σε κάθε περίπτωση το Citroen C3 Aircross διακρίνεται για τα αυξημένα επίπεδα ανέσεων που προσφέρει σε όλους τους επιβάτες του, τόσο σε χώρους, όσο και εν κινήσει. Η υπερυψωμένη θέση των καθισμάτων μαζί με τις πολλές γυάλινες επιφάνειες κάνουν τους φιλοξενούμενους να νιώθουν πιο ευχάριστα και τα αναπαυτικά καθίσματα ενισχύουν περεταίρω την άνεση.

Στο πίσω τμήμα της καμπίνας ο αρκετός αέρας για τα πόδια και το κεφάλι θα εξυπηρετήσει και τους πιο ψηλούς, συν του ότι το επίπεδο κάθισμα θα διευκολύνει τη μετακίνηση ενός ακόμα ατόμου στη μέση. Στα θετικά του γνωρίσματα ανήκει και το μεγάλο πορτ μπαγκάζ των 410 λίτρων με τα επίπεδα πλευρικά τοιχώματα, το οποίο φτάνει έως τα 520 λίτρα μέσω του πολύ πρακτικού συρόμενου πίσω καθίσματος.

To Citroen C3 Aircross είναι ξεκούραστο και στην οδήγηση, τόσο στην πόλη όπου ευνοούν οι κόμπακτ διαστάσεις του (μήκος 4.160 χλστ.), όσο και στο ταξίδι λόγω άπλετης ορατότητας και «αρχοντικής» άνεσης. Παράλληλα τα χαμηλά επίπεδα θορύβου από παντού, η πολύ καλή απόσβεση ανωμαλιών και η αποδοτικότητα των κινητήρων, προσκαλούν τον οδηγό για να «αποδράσει» από τις μεγαλουπόλεις. Όσοι επιλέξουν κινητήρα βενζίνης, τότε ο 1.200άρης turbo με τα 110 άλογα και τα 205 Nm ροπής, είναι επαρκέστατος για κάθε διαδρομή. Εξασφαλίζει γρήγορες επιταχύνσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 10,1 δλ.), είναι ελαστικός από τις χαμηλές στροφές και καταναλώνει σε μεικτές πραγματικές συνθήκες 7,5 λτ./100 χλμ.

Εάν πάλι επιθυμεί κανείς περισσότερη δύναμη και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, τότε θα επιλέξει το μοτέρ 1.2 PureTech 130 PS EAT6. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και ο diesel 1.5 BlueHDi με τους 110 ίππους και τα 250 Nm ροπής. Από τη μία πλευρά παρέχει σβελτάδα (0-100 χλμ./ώρα σε 10,7 δλ), ενώ από την άλλη είναι πολύ οικονομικός σε καύσιμο, με συνδυαστική κατανάλωση 5,6 λτ./100 χλμ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποια έκδοση του Citroen C3 Aircross επιλέξει κανείς θα βγει πολύ κερδισμένος.

Get it on Google Play Download on the App Store