«Τσάμπα» το νέο Hyundai i20 με leasing

H Hyundai ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες το λανσάρισμα του ανανεωμένου i20, το οποίο παρόλες τις αναβαθμίσεις που δέχτηκε προσφέρεται στις ίδιες τιμές με πριν όσον αφορά τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις του. Να σημειωθεί ότι το βασικό μοντέλο i20 Fresh καταργήθηκε και τώρα ξεκινά από το Exclusive, ενώ πιο πάνω βρίσκονται τα επίπεδα εξοπλισμού Premium και Distinctive.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να το αποκτήσει με αγορά τοις μετρητοίς ή μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος Hyundai, με προκαταβολή από 0%, διάρκεια έως 84 μήνες και ονομαστικό επιτόκιο 7,9%. Υπάρχει όμως και η εναλλακτική πρόταση μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing) που απευθύνεται τόσο σε τόσο σε εταιρείες όσο και σε ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες και αποτελεί τη σύγχρονη εναλλακτική μορφή χρηματοδότησης. Στην τρίτη επιλογή και κατόπιν έρευνας που κάναμε, εντοπίσαμε ένα πάρα πολύ χαμηλό μίσθωμα για το ανανεωμένο Hyundai i20, που συμφέρει πάρα πολύ. Αφορά προσφορά της Hertz που προκύπτει από το διαμορφωτή (leasing calculator) και υπάρχει στο site της εν λόγω εταιρείας.

Συγκεκριμένα για το i20 1.2 84 hp Exclusive το μίσθωμα βγαίνει μόλις 144 ευρώ το μήνα, με την ελάχιστη προκαταβολή των 3.100 ευρώ, διάρκεια μίσθωσης 36 μήνες και με 10.000 χλμ./έτος. Από εκεί και πέρα ο πελάτης μπορεί να αλλάξει τις παραμέτρους και να επιλέξει περισσότερους μήνες μίσθωσης (έως 60) και πιο πολλά χιλιόμετρα ανά έτος (μέχρι 50.000 χλμ.). Στην αμέσως επόμενη έκδοση 1.2 84 hp Premium με προκαταβολή 3.200 ευρώ, για 36 μήνες και 10.00 χλμ./έτος, το μηνιαίο μίσθωμα ανεβαίνει κατά μόλις 9 ευρώ, δηλαδή στα 153 ευρώ το μήνα. Ίδια ακριβώς ποσά ισχύουν και για το πιο δυνατό i20 1.0 T-GDi Exclusive (153 ευρώ/μήνα). Από εκεί και πέρα διατίθενται πολλές ακόμα εκδόσεις εξοπλισμού, κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων στο i20 Facelift, εξυπηρετώντας ένα ευρύ κοινό που θέλει ένα οικονομικό και πολύ αξιόλογο καινούργιο supermini αυτοκίνητο με leasing.

Ενδεικτικά στον εξοπλισμό του i20 Exclusive ανήκουν: 6 αερόσακοι, αυτόματη έκτακτη πέδηση, διατήρηση λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόματη ενεργοποίηση μεσαίων φώτων, ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών, οθόνη αφής 8 ιντσών, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω, ηλεκτρικοί καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω. Στο μοντέλο Premium περιλαμβάνονται επιπλέον ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αυτόματος κλιματισμός, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, είσοδος και εκκίνηση χωρίς κλειδί, αισθητήρας βροχής, σκούρα κρύσταλλα, θύρα USB πίσω, κεντρικό υποβραχιόνιο και ατμοσφαιρικός φωτισμός.

Το μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνει και όλα τα πάγια έξοδα του αυτοκινήτου, που σημαίνει ότι ο οδηγός του το μόνο που πληρώνει επιπλέον είναι η βενζίνη που θα κάψει. Συγκεκριμένα στην τιμή ενσωματώνονται η πλήρης συντήρηση και επισκευή, τα τέλη κυκλοφορίας, αλλαγή ελαστικών, οδική βοήθεια, μεικτή ασφάλιση, και προσωρινή αντικατάσταση του αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Χώρια που γλιτώνει τη δαπάνη ενός μεγάλου κεφαλαίου και δε χάνει λεφτά από την απομείωση της αξίας σε περίπτωση μεταπώλησης. Αν πάλι είναι ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο που οδηγεί αυτά τα χρόνια, μπορεί να το αγοράσει σε τιμή μεταχειρισμένου.

Σημείωση: Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α.

Get it on Google Play Download on the App Store