Τροχάδην για Opel Mokka και με ανταλλαγή – απόσυρση

Το πολύ στιλάτο και με τολμηρό σχεδιασμό SUV Opel Mokka, προσφέρεται τώρα με πιο πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό χωρίς επιβάρυνση τιμής. Επιπλέον όφελος κερδίζουν όσοι έχουν παλιό αυτοκίνητο για ανταλλαγή ή απόσυρση. Συν του ότι υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, που σημαίνει ότι πάει ο ενδιαφερόμενος σε μια Έκθεση της Opel με το παλιό του αμάξι και σε λίγες μέρες βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του νέου Mokka. Να σημειωθεί ότι όλα τα διαδικαστικά που απαιτούνται τα αναλαμβάνει πλήρως η Opel και έτσι ο πελάτης γλιτώνει όλη την ταλαιπωρία από τα γραφειοκρατικά.

Στην αρχική έκδοση Edition του Mokka προστέθηκαν στον εξοπλισμό η κάμερα οπισθοπορείας και οι αισθητήρες στάθμευσης πίσω, για να κάνουν πιο εύκολους τους επιτόπιους ελιγμούς και το παρκάρισμα. Επιπρόσθετα εφοδιάζεται με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, οι οποίες ενισχύουν ακόμα πιο πολύ το μοντέρνο ντιζάιν του κόμπακτ γερμανικού SUV. Παράλληλα εφοδιάζεται με 6 αερόσακους, τα συστήματα αυτόνομου φρεναρίσματος, διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας και αναγνώρισης ορίων ταχύτητας, με αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας προβολές, όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις, air condition, πίνακα οργάνων με οθόνη 7 ιντσών, οθόνη πολυμέσων 7 ιντσών με Mirror Link κ.λπ. Ακόμα περισσότερα στοιχεία εξοπλισμού διαθέτουν οι επόμενες εκδόσεις, όπως είναι η Edition Plus και η πιο σπορτίφ GS. Ανεξαρτήτως έκδοσης, το Mokka καλύπτεται και με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Η τιμή του Opel Mokka με όλο αυτό τον εξοπλισμό και τον 1.200άρη turbo κινητήρα των 100 ίππων διαμορφώνεται στις 25.700 ευρώ (χωρίς το όφελος απόσυρσης ή ανταλλαγής). Σχετικά με το μηχανικό αυτό σύνολο ταιριάζει κατάλληλα στο αμάξωμα του Mokka, εξασφαλίζοντας γεμάτο τράβηγμα χάρη και στη ροπή των 205 Nm που αποδίδεται από τις 1.750 σ.α.λ. Από πλευράς επιδόσεων, τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 10,6 δλ., η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 188 χλμ./ώρα, ενώ κατανάλωση και CO2 είναι στα 5,2 λτ./100 χλμ. και 117 γρ./χλμ. αντίστοιχα. Επίσης, διατίθεται με τον πιο δυνατό 1.2T 136 PS με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή με το αυτόματο 8τάχυτο με 130 hp. Η γκάμα περιλαμβάνει και τα αμιγώς ηλεκτρικά Mokka Electric 136 hp και 156 hp, με μέγιστη αυτονομία έως 407 χιλιόμετρα.

Το νέο Opel Mokka ξεχωρίζει -μεταξύ- άλλων και για το ψηφιοποιημένο ταμπλό του με την οθόνη Opel Pure Panel. Εκτός από τις οθόνες των 7 ιντσών, υπάρχουν διαθέσιμες και 12 ιντσών για τον ψηφιακό οργάνων και 10 ιντσών για το infotainment. Από πλευράς κατασκευής είναι στιβαρό σε συναρμογή, ενώ τα μαλακά πλαστικά στο ταμπλό και οι διακοσμητικές επενδύσεις αναβαθμίζουν το διάκοσμο. Χωροταξικά, στο νέο Opel Mokka τέσσερις ενήλικες επιβάτες θα βολευτούν, έχοντας στη διάθεσή τους 350 λίτρα για τις αποσκευές.

Στο δρόμο, το Opel Mokka αποπνέει αμέσως στιβαρότητα, χάρη στο συνδυασμό του σχετικά σφιχτού σεταρίσματος των αναρτήσεων και του ενισχυμένου του πλαισίου. Χαρακτηριστικά που συνδράμουν στην εμφάνισή μικρών κλίσεων στις στροφές και στην αυξημένη πρόσφυση των τροχών. Στον ανοιχτό αυτοκινητόδρομο, η ποιότητα κύλισης είναι η καλή όπως κι η ηχομόνωση, με το Mokka να είναι σε θέση να κάνει και άνετα και ασφαλή ταξίδια.

Get it on Google Play Download on the App Store