Προσφορές Honda για όλο τον Αύγουστο

H Honda συνεχίζει τις προσφορές σε διάφορα μοντέλα της για όλο τον Αύγουστο, όπως και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Honda Dream Offers. Οι εκπτώσεις φτάνουν έως τις 5.800 ευρώ, ενώ υπάρχει και το Bonus ανταλλαγής έως 2.000 ευρώ για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων. Πρόσθετα, τα αυτοκίνητα της Honda στην Ελλάδα δεν επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις μεταλλικού χρώματος και καλύπτονται με 5 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια εντελώς δωρεάν.

Honda Jazz

To Jazz Elegance MY24 πωλείται με την έκπτωση στην τιμή των 26.950 ευρώ. Αφορά περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων σε χρώμα Crystal Black Pearl. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει 9 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, οθόνη πολυμέσων 9 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός & πίσω, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, προβολείς LED, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, αυτόματο κλιματισμό και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα. Κινείται από το full hybrid σύστημα e:HEV, το οποίο συνδυάζει ένα ηλεκτροκινητήρα 122 ίππων και 253 Nm που δίνει την κίνηση, μια γεννήτρια και ένα υποστηρικτικό βενζινοκινητήρα 1.5 λτ. 107 ίππων. Επίσης, περιλαμβάνει μια αυτοφορτιζόμενη μπαταρία 0,8 kWh και κιβώτιο ταχυτήτων χωρίς σχέσεις μετάδοσης. Το μηχανικό παρουσιάζει παρέχει σβέλτες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 9,4 δλ.) και καταναλώνει στην πόλη κοντά στα 4,5 λτ./100 χλμ., ή 5,5 λτ./100 χλμ. σε μεικτή χρήση. Με εκπομπές CO2 102 γρ./χλμ. δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και μπαίνει καθημερινά στο Δακτύλιο.

Honda Jazz Crosstar

Το μικρό Crossover Honda Jazz Crosstar MY24 διατίθεται ετοιμοπαράδοτο στην κορυφαία έκδοση Advance με bonus ανταλλαγής 1.800 ευρώ και τιμή 29.900 ευρώ.  Ο εξοπλισμός του είναι φουλ σε όλα του και επιπλέον του Jazz Elegance προστίθενται 16άρες ζάντες, αδιάβροχη υφασμάτινη επένδυση, διαφορετικοί προφυλακτήρες, ράγες οροφής, προβολείς ομίχλης LED, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, θερμαινόμενο τιμόνι, πλοήγηση και πλαστικά προστατευτικά τμήματα. Ο κινητήρας δεν αλλάζει και είναι ίδιος με του «απλού» Jazz. Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες από ιδιώτες μέσω του επίσημου δικτύου εμπόρων Honda και για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων σε χρώματα Premium Crystal Red και Crystal Black Pearl.

Honda Civic

Με το bonus ανταλλαγής των 2.000 ευρώ, ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει ετοιμοπαράδοτο το Civic MY23 Elegance στην τιμή των 34.950 ευρώ. Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει -εκτός άλλων- 11 αερόσακους, όλα τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, οθόνη αφής 9 ιντσών με πλοήγηση, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός & πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες 17 ιντσών κ.λπ. Το νέο Civic κινείται αποκλειστικά με το υβριδικό σύνολο e:HEV, το οποίο συνθέτουν δυο ηλεκτροκινητήρες 184 ίππων και 315 Nm που δίνουν την κίνηση και ένας 2λιτρος βενζίνης 143 hp. Επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,8 δλ. και καταναλώνει σε μεικτές διαδρομές 5,3 λτ./100 χλμ., εκπέμποντας 108 γρ./χλμ. CO2.

Honda CR-V (προηγούμενο)

Το προγενέστερο CR-V στην κορυφαία έκδοση Executive AWD MY23 πωλείται στην τιμή των 46.000 ευρώ, δηλαδή 5.800 ευρώ φθηνότερα. Ο εξοπλισμός του είναι πλουσιότατος σε όλα τα επίπεδα, από συστήματα ασφαλείας, ανέσεων και υποβοήθησης του οδηγού, έως διάφορα αξεσουάρ. Το full hybrid σύνολο που εφοδιάζεται το CR-V αποτελείται από ένα 2.0 λτ. βενζινοκινητήρα 145 PS και 175 Nm και δύο ηλεκτρικά μοτέρ 184 PS και 315 Nm. Μέχρι περίπου τα 60 χλμ./ώρα διανύει αρκετές αποστάσεις μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα, επιτυγχάνοντας κατανάλωση κοντά στα 6 λτ./100 χλμ. Ανάλογα τις συνθήκες, το σύστημα επιλέγει αυτόματα ανάμεσα στις λειτουργίες Electric Drive, Hybrid Drive και Engine Drive. Το i-MMD χρησιμοποιεί τον κινητήρα βενζίνης κυρίως για την παραγωγή ηλεκτρισμού, ενώ συλλέγει την ενέργεια για την επαναφόρτιση της μπαταρίας.

Get it on Google Play Download on the App Store