Προσφορά νέο Ford Kuga 3.700 ευρώ φθηνότερο

Οι περισσότεροι που ψάχνουν να αγοράσουν αυτοκίνητο, αναζητούν την καλύτερη δυνατή προσφορά. Μια τέτοια περίπτωση για όσους θέλουν ένα πλουσιοπάροχο μεσαίο SUV σε συμφέρουσα αναλογικά τιμή, είναι το συγκεκριμένο Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line, το οποίο προσφέρεται σχεδόν 3.700 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή του.

Συγκεκριμένα βρίσκεται στον Εξουσιοδοτημένο ντίλερ της Ford, την CarCenter και είναι διαθέσιμο στην τιμή των 32.490 ευρώ, έναντι 36.148 αρχικής. Ο εξοπλισμός του είναι πλουσιότατος σε όλα τα επίπεδα, συν του ότι φέρει το σπορτίφ πακέτο ST-Line με τα πιο δυναμικά χαρακτηριστικά. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: 7 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, επιτήρηση τυφλών σημείων, προσαρμοζόμενο Cruise Control, οθόνη αφής 8 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, αυτόματους προβολείς και υαλοκαθαριστήρες, διζωνικό κλιματισμό και ζάντες αλουμινίου. Επιπλέον εφοδιάζεται με σπορ τιμόνι ST-Line με δερμάτινη διάτρητη επένδυση, δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων με επένδυση αλουμινίου, κόκκινες ραφές, μαύρη οροφή κ.λπ.

Το πληθωρικό σε διαστάσεις αμάξωμα του νέου Ford Kuga με το μήκος των 4,62 μέτρων, προσφέρει αντίστοιχα γενναιόδωρους χώρους στο εσωτερικό του. Στο πίσω κάθισμα ακόμα και οι ψηλοί έχουν πολύ αέρα για τα πόδια τους, ενώ η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ κυμαίνεται από 475 έως 645 λίτρα, ανάλογα τη θέση του πίσω συρόμενου καθίσματος. Παράλληλα η καμπίνα του Ford Kuga διακρίνεται για την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, το μοντέρνο σχεδιασμό και τα πρακτικά χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα.

Το συγκεκριμένο Kuga τροφοδοτείται με το γνωστό και καταξιωμένο κινητήρα 1.5 EcoBoost, ισχύος 150 ίππων και 240 Nm ροπής. Δύναμη αρκετή για να παρέχει γρήγορες επιταχύνσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 9,7 δλ.), με λογική κατανάλωση 6,6 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 149 γρ./χλμ. (104,3 ευρώ τέλη κυκλοφορίας).

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store