Προσφορά leasing για τη νέα BMW X1

Η νέα τρίτης γενιάς BMW X1 βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο και έχει βρεθεί ψηλά στην προτίμηση των αγοραστών. Είναι το πρώτο premium SUV σε πωλήσεις στη χώρα μας (3η θέση στα μικρομεσαία SUV), με 2.163 ταξινομήσεις τους 11 μήνες του 2023. Σε αυτό έχουν συμβάλλει τα πολύ καλά συνολικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, όπως και οι κινητήρες βενζίνης των 1.5 λτ. που εφοδιάζουν τις αρχικές εκδόσεις sDrive18i (136 PS) και sDrive20i (156 PS).

Η δεύτερη επιλογή παρέχει την απαιτούμενη ισχύ, ενώ η διαφορά σε τιμή είναι μηδαμινή, αφού η sDrive20i είναι ακριβότερη κατά μόνο 950 ευρώ (40.160 ευρώ έναντι 39.210 ευρώ η sDrive18i. Μια πολύ καλή προσφορά για όσους θέλουν να αποκτήσουν την X1 με leasing προέρχεται από το BMW Leasing και αφορά τόσο ιδιώτες όσο και επαγγελματίες. Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, όπως για παράδειγμα προκαταβολή από 0%, pre-delivery όχημα, πλήρη συντήρηση & κάλυψη επισκευών στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW, αυτοκίνητο αντικατάστασης BMW Group, 24ωρη οδική βοήθεια, πλήρης ασφαλιστική κάλυψη κ.λπ.

Για την X1 υπάρχει αυτή τη στιγμή προσφορά στην έκδοση sDrive20i xLine Advanced, με υπερπλήρη εξοπλισμό και μηνιαίο μίσθωμα 395 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 24%). Η λιανική τιμή του αυτοκινήτου (μετά φόρων) είναι στις 41.600 ευρώ και το πρώτο αυξημένο μίσθωμα είναι στις 7.450 ευρώ. Η διάρκεια είναι 36 μήνες με 20.000 χλμ. το έτος. Στον εξοπλισμό ανήκουν -μεταξύ άλλων- μεταλλικό χρώμα, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, επενδύσεις καθισμάτων από συνθετικό δέρμα, διακοσμητικά αλουμινίου, προσαρμοζόμενοι προβολείς LED, ασύρματη φόρτιση κινητού, κάμερα οπισθοπορείας, BMW Live Cockpit Plus με Κυρτή Οθόνη BMW και πάρα πολλά ακόμη στοιχεία.

Αναφορικά με τον 1.500άρη turbo κινητήρα των 156 ίππων και 240 Nm ροπής, λαμβάνει επιπλέον ενίσχυση 19 ίππων και έως 55 Nm από τον ηλεκτροκινητήρα του υβριδικού συστήματος. Το μηχανικό αυτό σύνολο ταιριάζει ιδανικά με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Steptronic, εξασφαλίζοντας άνεση, ελαστικότητα, αμεσότητα και σβέλτες επιδόσεις. Η X1 sDrive20i επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 8,3 δλ. και φτάνει τα 216 τελικής ταχύτητας, με μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση 6 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 136 γρ./χλμ. Παράλληλα ο οδηγός της X1 απολαμβάνει το πάρα πολύ καλό στήσιμο του αυτοκινήτου και την ευχάριστη οδηγική αίσθηση σε κάθε διαδρομή.

Τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα της X1 συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο και το άρτιο σε όλα τα επίπεδα εσωτερικό. Την παράσταση κλέβουν από το πρώτο λεπτό η ψηφιακότητα του ταμπλό και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Εξαιρετικά σε αφή, υφή, μυρωδιά και συναρμογή πλαστικά, που συνδυάζονται με εντυπωσιακή ευρυχωρία. Πέντε επιβάτες θα βολευτούν με χαρακτηριστική άνεση τόσο στα πόδια, όσο και το πλάτος – αλλά και το κεφάλι. Στην πρακτικότητα προσθέστε τις πολυχρηστικές πινελιές του συρόμενου (κατά 130 χλστ.), διαιρούμενου (40/20/40), ρυθμιζόμενου σε κλίση και αναδιπλούμενου πίσω καθίσματος. Το πορτμπαγκάζ των 500 λίτρων συνεισφέρει τα μάλα, φτάνοντας μέχρι τα 1.545 λίτρα όταν πέσουν οι πλάτες.

Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές.

Get it on Google Play Download on the App Store