Πιο εύκολα νέο Ford με το πρόγραμμα Ford Value

Με το νέο, καινοτόμο πρόγραμμα Ford Value η Ford έρχεται από σήμερα να καταστήσει ακόμα πιο εύκολη την αγορά των δημοφιλέστερων μοντέλων της γκάμας της που ξεχωρίζουν -μεταξύ άλλων- και για τον οδηγοκεντρικό τους χαρακτήρα. Στόχος του Ford Value είναι να εξασφαλίσει σε όλους τους πελάτες τους ιδανικούς όρους, αλλά και μοναδικά προνόμια, τα οποία θα κάνουν την αγορά ενός Ford όχι μόνο εύκολη, αλλά ακόμα πιο συμφέρουσα. Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το νέο πρόγραμμα Ford Value ξεχωρίζουν η χαμηλή προκαταβολή που ξεκινά από 4.799 ευρώ, το χαμηλό επιτόκιο 2,99%, τα 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect και το συνολικό όφελος που μπορεί να ανέλθει έως και 2.141 ευρώ.

Για παράδειγμα, με το πρόγραμμα Ford Value, το απολαυστικό στην οδήγηση Ford Fiesta μπορεί να αποκτηθεί τώρα με τιμή από 21.447 ευρώ, προκαταβολή από 5.362 ευρώ, επιτόκιο 4,15% και 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect, ώστε όλοι να μπορούν απολαμβάνουν την υβριδική τεχνολογία των κινητήρων, καθώς και τα προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας όπως είναι οι προβολείς full-LED, το αυτόνομο σύστημα φρεναρίσματος και το Adaptive Cruise Control. Δείτε εδώ τον εξοπλισμό του Ford Fiesta.

Με το πρόγραμμα Ford Value οι πελάτες μπορούν επίσης να αποκτήσουν εύκολα τώρα το Ford Puma, το πολυτάλαντο B-SUV με προκαταβολή από μόλις 4.799 ευρώ και επιτόκιο από 2,99%. Στους προνομιακούς αυτούς όρους, το πρόγραμμα Ford Value έρχεται να προσθέσει επιπλέον 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect, σε συνδυασμό με όφελος 1.000 ευρώ για την αγορά των υβριδικών εκδόσεων mHEV, οι οποίες εξασφαλίζουν ανταγωνιστικές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Δείτε εδώ τον εξοπλισμό του Ford Puma.

Στο πρόγραμμα Ford Value εντάσσεται ασφαλώς και το Ford Focus που ξεχωρίζει για τη σύγχρονη υβριδική τεχνολογία των κινητήρων 1.0 λτ. EcoBoost mΗΕV, το αποδοτικό σύστημα φωτισμού LED, τον πλούσιο εξοπλισμό των εκδόσεων ST-Line και τη συνδεσιμότητα που εξασφαλίζει μέσω της οθόνης αφής των 13,2 ιντσών το σύστημα SYNC 4 και το ενσωματωμένο modem. Και όλα αυτά με τιμή από 26.670 ευρώ, επιτόκιο επίσης από 2,99%, προκαταβολή από 5.614 ευρώ, αλλά και με 8 χρόνια εγγύηση. Δείτε εδώ τον εξοπλισμό του Ford Focus.

Όσον αφορά το Ford Kuga, το πληθωρικό SUV με τον κινητήρα βενζίνης EcoBoost, αλλά και τον Plug-in Hybrid, το πρόγραμμα Ford Value προβλέπει ακόμα περισσότερα. Συγκεκριμένα με το βενζινοκινητήρα 1.5 λτ. EcoBoost μπορεί να αποκτηθεί τώρα με επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από 6.802 ευρώ, 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect και όφελος 2.141 ευρώ, ενώ η έκδοση PHEV (μέση κατανάλωση 1,2 λτ./100 χλμ.) με επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από 9.570 ευρώ, 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect και όφελος 2.141 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store