Peugeot Black Friday με μοναδικές τιμές!

Η Peugeot και φέτος πρωταγωνιστεί στο Black Friday, φέροντας το θεσμό των εκπτώσεων και προσφορών νωρίτερα. Άλλωστε η εμβληματική γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία είναι η πρώτη εταιρία αυτοκινήτου που συμμετείχε στο θεσμό του Black Friday, τον οποίο πλέον έχει καθιερώσει ως μια επιδοτούμενη εμπορική πολιτική για όλο τον κόσμο.

Peugeot Black Friday έως 24 Νοεμβρίου

Από τώρα μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 όλοι όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα από τα ξεχωριστά και γεμάτα χαρίσματα μοντέλα της γαλλικής φίρμας θα βγουν σημαντικά κερδισμένοι. Μοναδικά και σημαντικά οφέλη ισχύουν σε όλα τα Peugeot, από το 208 και 308, έως όλη την γκάμα των δημοφιλών SUVs της και του πρώτου fastback μοντέλου της, του ακαταμάχητου Peugeot 408. Να σημειωθεί ότι οι προτάσεις «Black Friday by Peugeot» ισχύουν σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Επιπλέον, όλα τα αυτοκίνητα της Peugeot συνοδεύονται με πενταετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια. Επισκεφθείτε τώρα το επίσημο δίκτυο Peugeot και ανακαλύψτε μοναδικές τιμές σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, έως τις 24 Νοεμβρίου.

Ένα νέο Peugeot για κάθε απαίτηση

Οι αγοραστές που θέλουν ένα ιδανικό αυτοκίνητο για την πόλη, μικρό, ευέλικτο και ευχάριστο στην οδήγηση, τότε το Peugeot 208 με τον πολύ όμορφο και δυναμικό σχεδιασμό είναι αυτό που ψάχνουν. Με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και αμιγώς ηλεκτρικό καλύπτει ένα ευρύ κοινό. Όσοι αναζητούν ένα μικρομεσαίο χάτσμπακ που συνδυάζει την κομψότητα με την πολυτέλεια, τότε το μικρομεσαίο Peugeot 308 με την έντονη προσωπικότητα και το δυναμικό χαρακτήρα θα τους κεντρίσει αμέσως το ενδιαφέρον. Διαθέτει πρωτοποριακές τεχνολογίες και πολύ αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες βενζίνης, diesel ή Plug-in Hybrid, που απογειώνουν συνολικά την οδηγική εμπειρία.

Στα μικρομεσαία SUV, το πρώτο σε πωλήσεις Peugeot 3008 προσφέρει απλόχερα πολυτέλεια, προηγμένες τεχνολογίες και άφθονη γοητεία με το ρηξικέλευθο στιλ του. Επιλέξτε το 3008 με θερμικό κινητήρα (βενζίνης ή πετρελαίου) ή Plug-in Hybrid και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα οφέλη της υβριδικής τεχνολογίας και της ηλεκτροκίνησης. Γεμάτο έμπνευση είναι και το νέο crossover fastback Peugeot 408 με τα πολύ σημαντικά οφέλη αγοράς και τον άκρως εντυπωσιακό σχεδιασμό. Παρέχει κορυφαίες ανέσεις, ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εξοπλίζεται με μηχανικά σύνολα για κάθε απαίτηση.

Στην Black Friday, η Peugeot κάνει τη διαφορά, για αυτό τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επωφεληθείτε από τις μεγάλες προσφορές που παρέχονται μέχρι 24 Νοεμβρίου και να αποκτήσετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο που να είναι ασφαλές, αξιόπιστο, εγγυημένο και με όλο τον εξοπλισμό για πιο άνετη και ξεκούραστη οδήγηση.

Get it on Google Play Download on the App Store