Νέο Peugeot 208 σε ειδικές τιμές λανσαρίσματος

Το νέο και σημαντικά αναβαθμισμένο σε σχεδιασμό, τεχνολογίες και κινητήρες Peugeot 208 είναι εδώ και η ελληνική αντιπροσωπεία ξεκινά το λανσάρισμά του με ειδικές τιμές σε όλες τις εκδόσεις. Έτσι γίνεται ακόμα πιο ακαταμάχητο σε συνδυασμό και με τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του παρουσιάζει στους διάφορους επιμέρους τομείς. Άλλωστε είναι ένα αυτοκίνητο που κέρδισε αμέσως το κοινό, έχοντας πετύχει τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη το 2022, ενώ σε τρία χρόνια η παραγωγή του παγκοσμίως έφτασε σχεδόν το 1.000.000 αυτοκίνητα.

Ακόμα πιο δυναμικό και κομψό

Το νέο Peugeot 208 έγινε ακόμα πιο γοητευτικό και δυναμικό με τη νέα φωτιστική υπογραφή στο εμπρός μέρος του. Οι τρεις μεγάλοι κάθετοι ‘όνυχες’ είναι ένα χαρακτηριστικό στοιχείο αυτής της υπογραφής και είναι ενσωματωμένοι στα γυαλιστερά μαύρα ένθετα στον προφυλακτήρα. Αντίστοιχα και πίσω το νέο 208 ανακαλύπτει εκ νέου την εμβληματική φωτιστική υπογραφή της μάρκας, που αποτελείται από τρείς επάλληλους κόκκινους ‘όνυχες’ στα ανασχεδιασμένα φανάρια. Όλα τα νέα μοντέλα 208 διαθέτουν γυαλιστερά μαύρα καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέπτες ανεξάρτητα από το χρώμα επιλογής για το αμάξωμα, και η έκδοση GT διατίθεται με στάνταρ μαύρα γυαλιστερά προστατευτικά ‘φρύδια’ στους θόλους των τροχών. Νέες προσθήκες αφορούν το κίτρινο χρώμα λανσαρίσματος Agueda, καθώς το κομψό και διακριτικό γκρι Selenium. Το όμορφο εσωτερικό του νέου 208 ενισχύεται από τις νέες υφασμάτινες ταπετσαρίες των καθισμάτων. Επίσης, η μεγάλη κεντρική οθόνη αφής των 10 ιντσών είναι στάνταρ από το πρώτο επίπεδο εξοπλισμού. Όσον αφορά τον πίνακα οργάνων διαθέτει ψηφιακή οθόνη 10 ιντσών στις εκδόσεις Allure και GT (3D στο GT).

Νέοι κινητήρες 1.2 Hybrid

Σημαντικές αναβαθμίσεις υπάρχουν και σε επίπεδο κινητήρων με την προσθήκη υβριδικών συνόλων και ισχυρότερου ηλεκτροκινητήρα με νέα μπαταρία. Στη βάση της γκάμας τοποθετούνται οι γνωστοί 1.2 PureTech των 75 και 100 ίππων. Το νέο 208 περιλαμβάνει δύο νέα κινητήρια σύνολα 48V Hybrid, που συνδυάζονται με τον 1.200άρη βενζίνης PureTech, αποδίδοντας 100 και 136 ίππους. Η μετάδοση γίνεται αποκλειστικά με το ηλεκτρικό 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη e-DCS6. Χάρη στην αυτοφορτιζόμενη μπαταρία, αυτή η τεχνολογία προσφέρει επιπλέον ροπή στις χαμηλές στροφές έως και 15% χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, καθώς και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Όσον αφορά το νέο E-208 διαθέτει ένα πιο δυνατό ηλεκτροκινητήρα 156 ίππων, όπου με τη νέα μπαταρία των 51kWh, εξασφαλίζουν στο μοντέλο αυτονομία 400 χιλιομέτρων.

Ειδικές τιμές από 18.000 ευρώ

Η γκάμα του νέου Peugeot 208 περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις, τις Active, Allure και GT με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό. Ενδεικτικά, από το αρχικό μοντέλο Active τοποθετούνται 6 αερόσακοι, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, προβολείς LED, η νέα φωτιστική υπογραφή με τις 3 κάθετες μονάδες, οθόνη αφής 10 ιντσών με ασύρματο Mirror Screen, θύρα USB εμπρός, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός & πίσω, ηλεκτρικοί καθρέφτες, air condition, δερμάτινο τιμόνι και αισθητήρες στάθμευσης πίσω. Τώρα και μέχρι τέλος Ιανουαρίου όλες οι εκδόσεις του νέου Peugeot 208 είναι διαθέσιμες σε ειδικές τιμές λανσαρίσματος. Ενδεικτικά, το 1.2 PureTech 75 hp Active ξεκινά από τις 18.000 ευρώ, ενώ το 1.2 Hybrid 100 Active με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων e-DCS6 εκκινεί από τις 21.900 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store