Νέο Fiat Tipo με 5 χρόνια εγγύηση και έκπτωση

Έχοντας διακριθεί για την ευρυχωρία, την πρακτικότητα, αλλά και το συνολικά αποδοτικό του χαρακτήρα, το Fiat Tipo με τη διάθεση της νέας σειράς του, προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης, πληρέστατη γκάμα κινητήρων, αλλά και αναβαθμισμένα στοιχεία στην καμπίνα των επιβατών.

Ακολουθώντας τη νέα προϊοντική στρατηγική της Fiat, όπου ο πελάτης με τρία απλά βήματα μπορεί να διαμορφώσει το ιδανικό για τις ανάγκες του αυτοκίνητο, το αναβαθμισμένο Tipo διαθέτει εκδόσεις hatchback και station wagon, Turbo κινητήρες βενζίνης, diesel και υβριδικό σύστημα 48V με δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά, καθώς και τρία πακέτα εξοπλισμού με ιδιαίτερα το κάθε ένα χαρακτηριστικά.

Τα διαθέσιμα πακέτα εξοπλισμού Style/Style+ (με έμφαση στο στιλ), Tech (με έμφαση στα προηγμένα συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας) και Comfort (με έμφαση στην άνεση) μπορούν να επιλεγούν ξεχωριστά ή με όποιο συνδυασμό επιθυμεί ο αγοραστής. Παράλληλα υποστηρίζοντας με συνέπεια τον φιλανθρωπικό οργανισμό RED, η Fiat προσφέρει με τη νέα σειρά Tipo και την ειδική έκδοση Tipo (RED), μέσω της οποίας η Ιταλική εταιρεία συμβάλει στην καταπολέμηση των πανδημιών. Διαθέσιμη και με τα δύο αμαξώματα (hatchback / station wagon) είναι και η κορυφαία έκδοση Cross, με την εκτός δρόμου εμφάνιση.

Οι κινητήρες στο σύνολο τους χρησιμοποιούν turbo, έτσι ώστε να εξασφαλίζουν υψηλά απόδοση, ελαστικότητα και κυρίως χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και αντίστοιχα χαμηλές εκπομπές ρύπων. Στη βάση της γκάμας βρίσκεται το σύνολο βενζίνης 1.0Τ απόδοσης 100 ίππων και 190 Nm ροπής μόλις στις 1.500 σ.α.λ. Σε επίπεδο diesel, ο 1.6 MTJ με τους 130 ίππους και τα 320 Nm ροπής, χαρακτηρίζεται και από τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου που εξασφαλίζει στο Tipo αυτονομία που ξεπερνά τα 1.000 χλμ. Τέλος διαθέσιμο είναι και το νέο υβριδικό σύνολο 48V, με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων. Για πρώτη φορά στην κατηγορία προσφέρει και δυνατότητες κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά υπό συνθήκες (κυκλοφοριακή συμφόρηση, ελιγμοί στάθμευσης, κ.α.).

Παράλληλα με τη διαμόρφωση μιας ακόμα πληρέστερης γκάμας, η νέα σειρά του Fiat Tipo φέρνει και μια σειρά αναβαθμίσεων στο εσωτερικό, με νέες επενδύσεις καθισμάτων με το λογότυπο της FIAT, ταμπλό με μαλακή επένδυση “Serpentone” με glossy μαύρες λεπτομέρειες και χρωμιωμένα ένθετα, αλλά και νέες επενδύσεις στις πόρτες.

Η γκάμα του αναβαθμισμένου Fiat Tipo είναι διαθέσιμη με τιμές από 23.200* ευρώ, 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας, αλλά και χρηματική έκπτωση ύψους έως 500 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store