Νέα supermini με super προσφορές

Η επιλογή ενός καινούργιου αυτοκινήτου εξαρτάται από πολλούς επιμέρους παράγοντες, μεταξύ των οποίων είναι οι προσφορές που δίνονται και οι εναλλακτικές επιλογές ως προς τον τρόπο απόκτησης. Αυτή την περίοδο αρκετά αυτοκίνητα και ειδικά από τη δημοφιλή κατηγορία των supermini είναι διαθέσιμα με εκπτώσεις, ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και διάφορες ακόμα παροχές, όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά παρακάτω.

Audi A1: Με το πρόγραμμα «Time 4 Audi» το A1 προσφέρεται με: 4 χρόνια service (προπληρωμένο): 4 χρόνια εγγύηση, 4 χρόνια οδική βοήθεια και 4% επιτόκιο.

Citroen C3: Η Citroen καινοτομεί με το πρόγραμμα Citroen άτοκα και διαθέτει ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με 0% επιτόκιο, 25% προκαταβολή και αποπληρωμή δόσεων σε διάστημα έως 48 μήνες (4 χρόνια).

Dacia Sandero Streetway: Η απόκτησή του μπορεί να γίνει από 5 ευρώ τη μέρα με 45% προκαταβολή και εξόφληση σε 84 μήνες.

Honda Jazz: Με ευέλικτη χρηματοδότηση είναι διαθέσιμο το Jazz, το οποίο περιλαμβάνει επιτόκιο 5,5%, προκαταβολή από 0% και αποπληρωμή έως 84 μήνες.

Hyundai i20: Όλες οι εκδόσεις του ανεξαρτήτως κινητήρα και επιπέδου εξοπλισμού συνοδεύονται με ελάχιστη έκπτωση 500 ευρώ.

Mitsubishi Colt: Με το πρόγραμμα Diamond Bonus Deals, το Colt μπορεί να αποκτηθεί με επιτόκιο 5,5% και με δωρεάν service για 5 χρόνια ,το οποίο καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών της περιοδικής συντήρησης, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών Mitsubishi για τα πέντε πρώτα χρόνια.

Opel Corsa: Με το πρόγραμμα απόσυρσης εξασφαλίζεται μεγάλο όφελος για όλους όσους έχουν ένα παλιό αμάξι ανεξαρτήτως μάρκας για απόσυρση ή ανταλλαγή. Ισχύει για ετοιμοπαράδοτα Corsa.

Peugeot 208: H ελληνική αντιπροσωπεία διαθέτει ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε ειδικές τιμές, που κάνουν το μικρό «λέοντα» ακόμα πιο ακαταμάχητο.

Renault Clio: Μπορεί να αποκτηθεί από 133 ευρώ το μήνα, με 50% προκαταβολή, επιτόκιο 6,9% και εξόφληση σε 84 μήνες.

Volkswagen Polo: Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα προσφέρονται με όφελος υπεροχής 1.500 ευρώ και με ευέλικτη χρηματοδότηση Auto Credit με 5,9% επιτόκιο.

Get it on Google Play Download on the App Store