Νέα πολύ χαμηλή τιμή για το Citroen C3

Η Citroen ανατρέπει τα δεδομένα τιμών στην πιο δημοφιλή κατηγορία της ελληνικής αγοράς, αυτή των μικρών αυτοκινήτων, με τη νέα μεγάλη προσφορά που ισχύει για το best seller μοντέλο της C3. Τώρα το αρχικό μοντέλο C3 You! 1.2 PureTech 83 PS προσφέρεται από μόλις 15.900 ευρώ, τιμή που ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου. Παράλληλα και άλλες εκδόσεις του διατίθενται σε χαμηλότερες τιμές, όπως είναι με τους κινητήρες 1.2 PureTech 110 PS και 1.5 Blue HDi 100 PS για τις οποίες ο ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί λάβει μια προσφορά σε μια Έκθεση της Citroen.

Με 15.900 ευρώ δεν υπάρχει πιο συμφέρουσα πρόταση στο B-Segment, αφού το ποσό αυτό είναι χαμηλότερο ακόμα και από μίνι μοντέλα. Το Citroen C3 You! 1.2 PureTech 83 PS καλύπτει πλήρως τις ανάγκες εκείνων που αναζητούν ένα καινούργιο αυτοκίνητο προσιτό και πρακτικό, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Εφοδιάζεται με 6 αερόσακους, τα συστήματα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας και αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, φώτα LED, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth, θύρα USB, air condition και ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός. Εξωτερικά φέρει το λογότυπο YOU! κάτω από τους καθρέπτες και το λευκό διακοσμητικό περίβλημα στους προβολείς ομίχλης, ενώ χωρίς χρέωση ανήκει και η οροφή bi-ton σε λευκό χρώμα.

Το Citroen C3 των 15.900 ευρώ εφοδιάζεται με τον 3κύλινδρο, ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1.2 λτ. PureTech, απόδοσης 83 ίππων στις 5.750 σ.α.λ. και 118 Nm ροπής στις 2.750 σ.α.λ. Στην πράξη το μοτέρ είναι πρόθυμο με καλή απόκριση στο βύθισμα του πεντάλ του γκαζιού ακόμη και στις χαμηλές στροφές, γεγονός που εκτιμάται στην πόλη, όπου τα καταφέρνει περίφημα. Η Citroen ανακοινώνει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 12,3 δλ. και τελική ταχύτητα 175 χλμ./ώρα, με εκπομπές CO2 123 γρ./χλμ. (80 ευρώ τέλη κυκλοφορίας). Στα θετικά του γνωρίσματα ανήκει και η χαμηλή κατανάλωση των 6,5 λτ./100 χλμ. σε πραγματικές συνθήκες. Κάτι ακόμα που εκτιμάται δεόντως από τους επιβάτες του C3, είναι τα αυξημένα επίπεδα ανέσεων από τα αναπαυτικά καθίσματα και τις αναρτήσεις με το αποτελεσματικό φιλτράρισμα των ανωμαλιών του οδοστρώματος.

Τις ανέσεις ενισχύει και η ευρυχωρία του θαλάμου των επιβατών με τον απλό αλλά λειτουργικό σχεδιασμό. Η καμπίνα του γαλλικού supermini διαθέτει μεγάλο ωφέλιμο ύψος, αρκετό αέρα για τα γόνατα των πίσω φιλοξενούμενων και αρκετό ωφέλιμο πλάτος. Επίσης, ο σχεδόν επίπεδος σχεδιασμός του πίσω καθίσματος, κάνει πιο εύκολη τη φιλοξενία τρίτου επιβάτη. Όσον αφορά το χώρο αποσκευών των 300 λίτρων είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμος γιατί δεν προεξέχουν θόλοι, ενώ το μεγάλο του άνοιγμα διευκολύνει την φορτο-εκφόρτωση.

Get it on Google Play Download on the App Store