Νέα και αξιόπιστα αυτοκίνητα με δωρεάν service

Ο κάτοχος – οδηγός κάθε αυτοκινήτου επιβαρύνεται με αρκετά έξοδα που αφορούν τη χρήση και συντήρησή του, όπως είναι τα καύσιμα, τα τέλη κυκλοφορίας (εκτός αν είναι μηδενικά), τα ασφάλιστρα και τα service. Όσον αφορά την τακτική συντήρηση, αυτή γίνεται συνήθως μια φορά το χρόνο ή κάθε 15.000-20.000 χλμ., ανάλογα πάντα τη χρήση και τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Όπως όλα τα πράγματα, έτσι και οι τιμές των service έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, ακόμα και όταν πρόκειται για το μικρό service τύπου «λάδια – φίλτρα». Πόσο δε μάλλον για το «μεγάλο» που περιλαμβάνει πολλούς ακόμα ελέγχους και αλλαγές αναλώσιμων υγρών, εξαρτημάτων κ.λπ. Σε βάθος πενταετίας το συνολικό κόστος είναι αρκετά υπολογίσιμο και επιβαρύνει το συνολικό προϋπολογισμό κάθε τσέπης. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες εταιρίες που προσφέρουν δωρεάν service σε καινούρια τους μοντέλα, εξασφαλίζοντας έτσι σημαντικό όφελος στους πελάτες τους. Σε συνδυασμό και με την εγγύηση που τα καλύπτει, ο πελάτης ξεγνοιάζει από διάφορα οικονομικά βάρη για αρκετά χρόνια.

Honda με 5 χρόνια δωρεάν service

Μέσω του νέου προωθητικού προγράμματος Honda Dream Offers που ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες η ελληνική αντιπροσωπεία, όλα τα νέα μοντέλα: CR-V, ZR-V και e:Ny1 συνοδεύονται με 5 χρόνια δωρεάν service. Το πρόγραμμα δωρεάν περιοδικής συντήρησης καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών της Honda  για τα πέντε πρώτα χρόνια ή πέντε πρώτα service (ότι έρθει πρώτο), σύμφωνα με το σύστημα service reminder.

Η παροχή αυτή συνδυάζεται με δύο χρηματοδοτικά προγράμματα, τα οποία προσφέρουν προνομιακά επιτόκια και ευελιξία στην προκαταβολή και την διάρκεια: 1) επιδοτούμενο σταθερό επιτόκιο 2,9%, ελάχιστη προκαταβολή 40% και περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες και 2) επιδοτούμενο σταθερό επιτόκιο 5,5%, ελάχιστη προκαταβολή από 0% και περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες.

Kia με 5 χρόνια δωρεάν service

Όλα τα μοντέλα της Kia συνοδεύονται με 5 χρόνια δωρεάν service ή 75.000 χλμ. Πρόκειται για τα Picanto, Stonic, XCeed, Niro και Sportage (εξαιρούνται μόνο τα αμιγώς ηλεκτρικά). Η προσφορά αυτή ισχύει εφόσον η προγραμματισμένη συντήρηση γίνεται αποκλειστικά στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Kia. Η δωρεάν αυτή παροχή καλύπτει ελέγχους και αντικαταστάσεις των αναλώσιμων που αφορούν στο πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης των πρώτων 60 μηνών (ή 75.000 χιλιομέτρων), όπως αναγράφεται στο εγχειρίδιο του αυτοκινήτου. Ο κάτοχός του επιβαρύνεται μόνο στην περίπτωση που προκύψει ανάγκη για κάποια επιπλέον εργασία, και εφόσον αυτή δεν καλύπτεται από τους όρους της 7ετούς εγγύησης. Πολύ σημαντικό, είναι επίσης ότι το πρόγραμμα 5ετούς δωρεάν service είναι μεταβιβάσιμο.

Mitsubishi με 5 χρόνια δωρεάν service

Η Ελληνική αντιπροσωπεία της Mitsubishi προσφέρει σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα ολοκαίνουργιο Space Star, Colt ή ASX, μέσω του προωθητικού προγράμματος «Diamond Bonus Deals». Το ένα είναι τα 5 χρόνια δωρεάν service, το οποίο καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών της περιοδικής συντήρησης, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών Mitsubishi για τα πέντε πρώτα χρόνια. Το άλλο είναι η χρηματοδότηση με επιδοτούμενο επιτόκιο 2,9% με το συνολικό όφελος να φτάνει έως τις 4.500 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.

Get it on Google Play Download on the App Store