Να η ευκαιρία νέου αυτοκινήτου με κέρδος έως €3.500!

Οι περισσότεροι ψάχνουν να βρουν τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες σε ό,τι και να αγοράσουν, από τα πιο απλά πράγματα, έως τα πιο μεγάλα και ακριβά. Όπως είναι για παράδειγμα ένα καινούργιο αυτοκίνητο το οποίο απαιτεί αρκετή έρευνα και σκέψη μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχει κάποιος στην κατοχή του ένα παλιό και ταλαιπωρημένο αμάξι που δεν το αγοράζει κανείς και δεν πιάνει καθόλου λεφτά είτε το βάλει σε αγγελία είτε δοθεί για απόσυρση;

Κέρδος έως 3.500 ευρώ από το παλιό αυτοκίνητο

Η Opel δίνει τη λύση σε όλους όσους θέλουν να… ξεφορτωθούν το σαραβαλάκι τους και να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο και ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο, λαμβάνοντας μεγάλο όφελος που μπορεί -ανάλογα το μοντέλο- να φτάσει έως 3.500 ευρώ. Ποσό που δεν θα το κέρδιζαν σε καμία άλλη περίπτωση αν πήγαιναν το παλιό τους όχημα σε «μάντρα» ή για ανακύκλωση. Το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» λειτουργεί προς όφελος και του κοινού συνόλου, γιατί βγαίνει από την κυκλοφορία ένα παλιό, ρυπογόνο και επικίνδυνο προς τη δημόσια κυκλοφορία αυτοκίνητο και αντικαθίσταται από ένα καινούργιο, ασφαλές και σαφώς πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

Παράλληλα ο πελάτης που θα κάνει δικό του ένα νέο Opel, έχει άμεσο και έμμεσο κέρδος από τη χρήση και συντήρηση. Στο παλιό αμάξι εκτός από το ότι θα πλήρωνε περισσότερα λεφτά για καύσιμο και τέλη κυκλοφορίας, συνεχώς θα έβαζε το χέρι βαθιά στην τσέπη για επιπλέον έξοδα που θα προέκυπταν από διάφορες μικρές ή σοβαρές βλάβες, για έξοδα αναλώσιμων και για να περνάει ΚΤΕΟ. Με το νέο Opel θα έχει το κεφάλι του ήσυχο για πολλά χρόνια, απολαμβάνοντας την αξιοπιστία της Γερμανικής φίρμας και την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα

Το καταναλωτικό κοινό που θα επιλέξει το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel», εκτός από το ότι θα βγει ωφελημένο από πολλές πλευρές, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει διάφορα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Γεγονός που προσθέτει ένα ακόμα πλεονέκτημα, γιατί δεν θα περιμένει κάποιους μήνες μέχρι να πιάσει στα χέρια του το νέο αυτοκίνητο που τόσο λαχταρά, αλλά θα το έχει δικό του μέσα σε λίγες μέρες για να κάνει τις μετακινήσεις του με ασφάλεια και άνεση. Από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες των μικρών χάτσμπακ και SUV έχει στη διάθεσή του τρία μοντέλα σε πολλές εκδόσεις εξοπλισμού και κινητήρων: Το ευέλικτο Corsa με χαρακτηριστικά μεγαλύτερου αυτοκινήτου, το πολύ πρακτικό SUV Crossland, καθώς και το ακαταμάχητο SUV Mokka. Όσοι πάλι επιθυμούν πιο «Grand» SUV με περισσότερη πολυτέλεια, ανέσεις και χώρους, τότε θα προσανατολιστούν απευθείας στη ναυαρχίδα της Opel, το Grandland.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» μέσω του Επίσημου Δικτύου Διανομέων Opel, από όπου θα λάβουν και προσφορά για το αυτοκίνητο που θέλουν. Να σημειωθεί ακόμα ότι η Opel αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη, απλουστεύοντας και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία.

Get it on Google Play Download on the App Store