Η καλύτερη προσφορά leasing για Suzuki Vitara

Το νέο Suzuki Vitara αποτελεί μία άκρως συμφέρουσα πρόταση αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου, γιατί αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίου ευρώ. Στην αρχική έκδοση 1.4 Boosterjet 129 PS 48V Hybrid GL 2WD στοιχίζει από 19.580 ευρώ, ενώ στην επόμενη GL+ με πολύ πλούσιο εξοπλισμό εκκινεί από τις 22.080 ευρώ και προσφέρει ό,τι θελήσει κανείς από ένα νέο μικρό SUV.

Οι τρόποι για να το αποκτήσει κανείς είναι τοις μετρητοίς, με χρηματοδότηση, ή με leasing. Για όσους επιλέξουν τη μακροχρόνια μίσθωση, τρέχει τώρα η καλύτερη προσφορά με τη χαμηλότερη δόση και προκαταβολή, αλλά για πολύ περιορισμένο αριθμό οχημάτων. Πρόκειται για λίγα ετοιμοπαράδοτα Vitara 1.4 Boosterjet 129 PS 48V Hybrid GL+ 2WD, από την εταιρεία Executive Lease. Η προκαταβολή είναι στις 3.500 ευρώ (+ΦΠΑ), με μίσθωμα 231 ευρώ (+ΦΠΑ) για 48 μήνες και με 20.000 χιλιόμετρα το χρόνο.

Ο πελάτης λαμβάνει όλες τις καλύψεις, όπως είναι συντήρηση και επισκευή, μεικτή ασφάλεια, αλλαγή ελαστικών ανά 40.000 χιλιόμετρα, όχημα αντικατάστασης σε περίπτωση ζημιάς ή ατυχήματος, τέλη κυκλοφορίας και οδική βοήθεια. Κοινώς το μόνο επιπλέον έξοδο είναι η βενζίνη που θα κάψει, αφού όλα τα υπόλοιπα έξοδα περιλαμβάνονται στο μίσθωμα. Αναφορικά με τον εξοπλισμό του συγκεκριμένου Vitara ανήκουν -μεταξύ άλλων: 7 αερόσακοι, τα συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος, διατήρησης λωρίδας και ελέγχου των τυφλών σημείων, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, οθόνη 7 ιντσών, αυτόματος κλιματισμός, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, ζάντες αλουμινίου και πολλά ακόμη.

Στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Vitara, ανήκει και ο πολύ καλός σε όλα του κινητήρας 1.4 Boosterjet 129 PS 48V Hybrid. Το 4κύλινδρο αυτό turbo μηχανικό σύνολο με την ισχύ των 129 ίππων και τη ροπή των 235 Nm, δέχεται έξτρα μπουστάρισμα στην εκκίνηση και στις ενδιάμεσες επιταχύνσεις από τον ηλεκτροκινητήρα των 14 ίππων και 55 Nm. Ξεχωρίζει αμέσως και την πολύ ραφιναρισμένη του λειτουργία, το γεμάτο τράβηγμα από τις πολύ χαμηλές στροφές και τις γρήγορες επιδόσεις που εξασφαλίζει (0-100 χλμ./ώρα σε 9,5 δλ.). Όσο για την κατανάλωση, σε μεικτές συνθήκες βρίσκεται στα 7 λτ./100 χλμ.

Το Vitara κερδίζει την εμπιστοσύνη του οδηγού του με την στιβαρότητα που αποπνέει στην οδήγηση. Οι αναρτήσεις του με τη σχετικά σφιχτή ρύθμιση ελέγχουν αποτελεσματικά τις κινήσεις του αμαξώματος και δεν επιτρέπουν την εμφάνιση μεγάλων κλίσεων στις στροφές, ενώ φιλτράρουν με ποιοτικό τρόπο τις διάφορες ανωμαλίες των δρόμων. Ταυτόχρονα τα ψηλά τοποθετημένα καθίσματα και τα μεγάλα παράθυρα εξασφαλίζουν απρόσκοπτη ορατότητα, συν του ότι τα 175 χιλιοστά απόστασης από το έδαφος και τα εκτός δρόμου γονίδιά του παρέχουν σιγουριά και σε κακοτράχαλους χωματόδρομους. Το Suzuki Vitara κερδίζει τις εντυπώσεις και με το γεροδεμένο του εσωτερικό, στο οποίο τέσσερα άτομα θα βολευτούν άνετα μαζί με τις αποσκευές τους (362 λίτρα).

Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές.

Get it on Google Play Download on the App Store