Προσφορά για Volkswagen Taigo μέχρι 31 Ιουλίου

Η απόκτηση του νέου SUV Volkswagen Taigo γίνεται τώρα ακόμα πιο ελκυστική, μέσω της ευέλικτης χρηματοδότησης Auto Credit. Όμως δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, αφού η προσφορά με το ακόμα χαμηλότερο επιτόκιο 3,9% ισχύει για λίγες ακόμα μέρες, μέχρι τις 31/07.

Νέο Volkswagen Taigo με 189 ευρώ το μήνα

Το πρόγραμμα Auto Credit παρέχει τεράστια ευελιξία και επιπλέον παροχές στον αγοραστή του Volkswagen Taigo. Πρόκειται για ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα από τη Volkswagen, τύπου Balloon, με ελάχιστη προκαταβολή 10%, προστασία αποπληρωμής δανείου, διάρκεια χρηματοδότησης έως 48 μήνες και ελευθερία επιλογής στη λήξη του συμβολαίου. Συγκεκριμένα δίνεται η δυνατότητα αλλαγής του αυτοκινήτου, κατοχής του ή επιστροφής, με εγγυημένη την αξία επαναγοράς του. Για το Taigo 1.0 TSI 95 PS Life με τιμή από 22.100 ευρώ η δόση ξεκινά από μόνο 189 ευρώ το μήνα, συν του ότι παρέχονται ακόμα 3 χρόνια service, επέκταση εγγύησης & δωδεκάμηνη ασφάλιση. Κοινώς ο αγοραστής είναι καλυμμένος και ωφελημένος από πολλές πλευρές.

Τρεις επιλογές κινητήρων TSI

Το νέο σπορτίφ και μοντέρνο Volkswagen Taigo συνοδεύεται με τρία αποδοτικά μηχανικά σύνολα βενζίνης. Στη βάση της γκάμας συναντάμε τον 1.0 TSI με τους 95 ίππους και τα 175 Nm ροπής, με 0-100 χλμ./ώρα σε 11,1 δλ., μέγιστη ταχύτητα 183 χλμ./ώρα, μεικτή κατανάλωση 5,5 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 124 γρ./χλμ. Πιο πάνω τοποθετείται ο 1.0 TSI με τους 110 ίππους και τα 200 Nm ροπής, σε συνδυασμό αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG7. Επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 10,9 δλ. και η τελική αγγίζει τα 191 χλμ./ώρα, ενώ η κατανάλωση και τα CO2 είναι στα 5,9 λτ./100 χλμ. και 133 γρ./χλμ. αντίστοιχα. Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται ο κινητήρας 1.5 TSI των 150 ίππων και 250 Nm ροπής, με στάνταρ το DSG7. Το μηχανικό αυτό σύνολο εξασφαλίζει γρήγορες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 8,3 δλ.), με χαμηλή κατανάλωση (5,8 λτ./100 χλμ.) και εκπομπές CO2 (132 γρ./χλμ.).

Εσωτερικό και τεχνολογίες ανώτερης κατηγορίας

Το Volkswagen Taigo τοποθετείται στην κορυφή των μικρών SUV στους τομείς της ποιότητας, της τεχνολογίας και των χώρων. Το ταμπλό του είναι κατασκευασμένο από μαλακό πλαστικό σε ολόκληρη την επιφάνειά του, ενώ η γεροδεμένη συναρμογή και το φινίρισμα παραπέμπουν σε μεγαλύτερα και ακριβότερα SUV. Ήδη από την αρχική έκδοση Life, εφοδιάζεται με όλα τα συστήματα ανέσεων, ασφαλείας, συνδεσιμότητας και υποβοήθησης του οδηγού. Μεταξύ άλλων διαθέτει:

  • 6 αερόσακους
  • Σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης
  • Ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας
  • Προβολείς LED
  • Οθόνη αφής 8 ιντσών
  • Ψηφιακό πίνακα οργάνων 8 ιντσών
  • Ασύρματη φόρτιση κινητού
  • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω
  • Ηλεκτρικά αναδιπλούμενους, ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες
  • Αυτόματη λειτουργία φώτων
  • Κλιματισμό Climatic
  • Αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης εμπρός – πίσω
  • Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών

Παρά τις compact διαστάσεις του (μήκος 4.266 χιλιοστά), το νέο Taigo εντυπωσιάζει και µε τους χώρους. Στο πίσω κάθισμα υπάρχει αρκετός αέρας για τα πόδια και των πιο ψηλών επιβατών, ενώ ο χώρος αποσκευών των 440 λίτρων συνιστά εξαιρετική τιμή για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Ευέλικτο και στιβαρό στο δρόμο

Η αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου που μεταφέρει το Volkswagen Taigo, γίνεται άμεσα αντιληπτή και στο δρόμο. Το στιβαρό πλαίσιο και το σφιχτό σετάρισμα των αναρτήσεών του εξασφαλίζουν υψηλή σταθερότητα στους αυτοκινητόδρομους ακόμα και σε γρήγορους ρυθμούς, όπως αντίστοιχα και σε στροφές. Παράλληλα η πολύ καλή ποιότητα κύλισης ενισχύει τις ανέσεις που απολαμβάνουν οι επιβάτες, με τον οδηγό να λαμβάνει πολύ καλό βάρος και επάρκεια πληροφοριών από το τιμόνι.

Ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον αποκτά με την προαιρετική επιλογή προφίλ οδήγησης, που γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού ή μέσω της οθόνης αφής. Το Eco προσφέρεται για πιο οικονομική οδήγηση, το Normal είναι κατάλληλο για τις καθημερινές διαδρομές, το Sport παρέχει πιο σπορ επιδόσεις και με το Individual ο οδηγός μπορεί να διαμορφώσει τους δικούς του συνδυασμούς.

Get it on Google Play Download on the App Store