Νέο Audi Q2 με 199 ευρώ το μήνα και άτοκα

Η Audi κάνει πιο προσιτή την αγορά του μικρού και πολυτελούς SUV μοντέλου της Q2, μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος Audi Now. Μπορεί να αποκτηθεί με άτοκη χρηματοδότηση και δόση 199 ευρώ για 36 μήνες, συν 12 μήνες ασφάλιση. Τα ποσά αυτά αφορούν το Q2 Comfort 30 TFSI με τιμή 26.900 ευρώ και προκαταβολή 35,3%. Η τελευταία μεγάλη δόση των 11.582 ευρώ μπορεί να εξοφληθεί, να γίνει επαναχρηματοδότηση ή να αντικατασταθεί το αυτοκίνητο με ένα καινούργιο.

Η τιμή των 26.900 ευρώ και η μηνιαία δόση των 199 ευρώ είναι χαμηλά ποσά για ένα premium SUV όπως είναι το Q2, το οποίο παράλληλα από την πρώτη έκδοση Comfort είναι πλήρως εξοπλισμένο και διαθέτει τα παρακάτω:

  • 6 αερόσακους
  • Σύστημα αυτόνομης πέδησης
  • Σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας
  • Προβολείς LED
  • Infotainment με οθόνη 7 ιντσών
  • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες
  • Μηχανικά ρυθμιζόμενο κλιματισμό
  • Δερμάτινο τιμόνι 3 ακτινών και χειριστήρια
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω
  • Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών

Την κίνηση της συγκεκριμένης έκδοσης αναλαμβάνει το γνωστό και δημοφιλές μηχανικό σύνολο που τοποθετείται σε πολλά μοντέλα του ομίλου Volkswagen. Πρόκειται για το 3κύλινδρο turbo 1.0 TFSI με την ισχύ των 110 ίππων στις 5.500 σ.α.λ. και τη ροπή των 200 Nm στις 2.000-3.000 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με το πολύ καλής κλιμάκωσης χειροκίνητο κιβώτιο των 6 ταχυτήτων, επιταχύνει το βάρους 1.250 κιλών αμάξωμα στα 0-100 χλμ./ώρα σε 11,2 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα σταματά τα 197 χλμ./ώρα. Η Audi ανακοινώνει μεικτή κατανάλωση 5,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 132 γρ./χλμ. (83 ευρώ τέλη κυκλοφορίας). Ο κινητήρας ταιριάζει κατάλληλα με το στιβαρό πλαίσιο και τις κατάλληλα ρυθμισμένες αναρτήσεις, με αποτέλεσμα ο οδηγός να κινείται με άνεση και ασφάλεια σε οποιαδήποτε διαδρομή. Το Audi Q2 είναι ξεκούραστο, με χαμηλό θόρυβο και ιδιαίτερα σταθερό, τόσο στους αυτοκινητόδρομους, όσο και στις στροφές, ακόμα και σε πιεσμένους ρυθμούς.

Στα πολύ θετικά γνωρίσματα του Audi Q2, ανήκει και η κορυφαία ποιότητα στο εσωτερικό του, η οποία είναι συγκρίσιμη με μεγαλύτερων και ακριβότερων SUV. Τα μαλακά πλαστικά στο ταμπλό και στις πόρτες, η πολύ στιβαρή συναρμογή και το πολυτελές φινίρισμα ενισχύουν την πολυτέλεια που αποπνέει. Στο κέντρο του ταμπλό κυριαρχεί η οθόνη των 7 ιντσών του infotainment, με το χειρισμό της να γίνεται από τον περιστροφικό διακόπτη που βρίσκεται ανάμεσα από τα μπροστινά καθίσματα. Από πλευράς χώρων, στο εσωτερικό του Audi Q2 θα βολευτούν τέσσερα ενήλικα άτομα δίχως να νιώσουν στριμωγμένα, μιας και στο πίσω κάθισμα προσφέρει αρκετό αέρα για τα πόδια και το κεφάλι. Μεγάλος για τα δεδομένα των μικρών SUV είναι και ο χώρος αποσκευών των 405 λίτρων.

Get it on Google Play Download on the App Store