Άρχοντας των δακτυλιδιών με 199 ευρώ το μήνα

Η πολυτέλεια και τα αυτοκίνητα των premium μαρκών σε όλους αρέσουν, ωστόσο αρκετοί πιστεύουν ότι είναι απρόσιτα από πλευράς τιμών και χρήσης – συντήρησης γενικότερα. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει στην περίπτωση του νέου Audi A3 Sportback, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί με μηνιαίο μίσθωμα μόλις 199 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α) και όλα τα πάγια έξοδα πληρωμένα.

Η προσφορά αυτή ισχύει για το A3 Sportback 30 TFSI και περιλαμβάνει επιπλέον τα εξής: Τέλη κυκλοφορίας, αλλαγή ελαστικών ανά 40.000 χιλιόμετρα, πλήρη συντήρηση σε επίσημους επισκευαστές της Audi, πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, αυτοκίνητο αντικατάστασης, οδική βοήθεια και το Audi smartphone interface, πακέτο comfort. Με αξία αυτοκινήτου στις 23.600 ευρώ η προκαταβολή είναι 5.700 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α) και η μίσθωση αφορά 36 μήνες με 20.000 χιλιόμετρα το χρόνο.

Να σημειωθεί ότι η μακροχρόνια μίσθωση απευθύνεται σε όλους, όπως ιδιώτες (μισθωτούς, φυσικά πρόσωπα, συνταξιούχους), ελεύθερους επαγγελματίες (γιατρούς, δικηγόρους, πολιτικούς μηχανικούς), ατομικές επιχειρήσεις και εταιρείες κάθε μορφής. Τα πλεονεκτήματα είναι ότι δεν δαπανάται μεγάλο κεφάλαιο, το ρίσκο για παν ενδεχόμενο μεταφέρεται στην εταιρία μίσθωσης και ο χρήσης το μόνο επιπλέον έξοδο που πληρώνει είναι το καύσιμο. Μετά την παρέλευση της μίσθωσης, ο μισθωτής επιστρέφει το αυτοκίνητο και μπορεί να αποκτήσει ένα καινούργιο ή να αγοράσει αυτό που είχε, ανάλογα με τη συμφωνία.

Σχετικά με το A3 Sportback 30 TFSI, στον εξοπλισμό του ανήκουν όλα τα συστήματα ασφαλείας, ανέσεων και διάφορα ακόμα αξεσουάρ. Συγκεκριμένα διαθέτει 7 αερόσακους, αυτόνομη πέδηση, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, οθόνη αφής 10,25 ιντσών, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, κλιματισμό, αισθητήρας φώτων και βροχής και ζάντες αλουμινίου.

Ο γνωστός και αποδοτικός 3κύλινδρος turbo 1.0 TFSI κινητήρας των 110 ίππων και 200 Nm ροπής συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και επαρκεί για τις ανάγκες του μικρομεσαίο 5θυρου Audi. Προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 10,6 δλ., μέγιστη ταχύτητα 204 χλμ./ώρα, εκπομπές CO2 125 γρ./χλμ. και μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση 5,5 λτ./100 χλμ. Στο δρόμο, το A3 Sportback ταιριάζει με ισορροπημένο τρόπο την πολύ καλή οδική συμπεριφορά, με την άνεση και το αίσθημα της ασφάλειας που αποπνέει ανεξαρτήτως διαδρομής.

Το δυναμικού σχεδιασμού A3 Sportback των 4.343 χλστ. μήκους, διακρίνεται ακόμα για την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής στο μοντέρνο εσωτερικό του. Οι χώροι για τέσσερις επιβάτες είναι άνετη, ενώ αρκετό είναι το πορτ μπαγκάζ των 380 λίτρων.

Get it on Google Play Download on the App Store