Φουλ παροχών VW Taigo από 189 ευρώ το μήνα

Η αγορά αλλά και η χρήση ενός αυτοκινήτου με όλα τα καθημερινά και πάγια έξοδα που συνεπάγονται, έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Το να καταθέσει κανείς όλες τις οικονομίες του και μετά να δυσκολεύεται να πληρώσει τα ασφάλιστρα, το service ή μια έκτακτη ζημιά και να κλειδώσει το αυτοκίνητο, σίγουρα δεν είναι λύση. Το ίδιο ισχύει και για όσους επιλέγουν χρηματοδότηση, οι οποίοι σε ορισμένες περιπτώσεις δεν υπολογίζουν τα μετέπειτα έξοδα μαζί με τη μηνιαία δόση του δανείου.

Τη λύση για όλα αυτά τα προβλήματα τη δίνει το leasing, αφού ο χρήστης επιλέγει το μοντέλο που τον ενδιαφέρει, καταβάλει μικρό κεφάλαιο και μετά το μόνο που πληρώνει επιπλέον του μισθώματος είναι το καύσιμο και τίποτε άλλο. Χαρακτηριστικά που ισχύουν και για το Volkswagen Taigo, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί με πολύ χαμηλό μίσθωμα, το οποίο ξεκινά από 189 ευρώ. Αφορά την έκδοση 1.0 TSI 95 PS Life με προκαταβολή 5.700 ευρώ, διάρκεια 36 μήνες και 20.000 χιλιόμετρα ετησίως. Στο μίσθωμα περιλαμβάνονται όλα τα πάγια έξοδα, όπως είναι πλήρης ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, αλλαγή ελαστικών ανά 40.000 χλμ., πλήρης συντήρηση και επισκευή, αυτοκίνητο αντικατάστασης και οδική βοήθεια. Κοινώς, ο χρήστης του Taigo έχει το κεφάλι του ήσυχο για οτιδήποτε και αν συμβεί.

Όσον αφορά τον εξοπλισμό του Volkswagen Taigo, από την αρχική έκδοση Life, εφοδιάζεται με όλο το «πακέτο» των συστημάτων ασφαλείας και ανέσεων. Πιο αναλυτικά διαθέτει: 6 αερόσακους  Αυτόματο φρενάρισμα  Σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας  Οθόνη αφής 8 ιντσών  Ψηφιακό πίνακα οργάνων  Ασύρματη φόρτιση κινητού  Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω Ηλεκτρικούς καθρέπτες  Αυτόματη λειτουργία φώτων  Κλιματισμό  Κάμερα οπισθοπορείας  Ζάντες αλουμινίου.

Το αρχικό Volkswagen Taigo κινείται από τον 1.0 TSI με απόδοση 95 ίππων και 175 Nm ροπής από τις μόλις 1.600 σ.α.λ. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων και προσφέρει σβέλτες επιδόσεις, με 0-100 χλμ./ώρα σε 11,1 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 183 χλμ./ώρα. Η μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση είναι 5,5 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα είναι 124 γρ./χλμ. Στα πολύ θετικά γνωρίσματα του Taigo είναι και η πολύ καλή οδική του συμπεριφορά, αφού το αυτοκίνητο είναι πιο κοντά στα μικρομεσαία SUV, παρά στα μικρά SUV.

Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό του, τόσο σε ποιότητα όσο και σε χώρους. Το ταμπλό είναι κατασκευασμένο από μαλακό πλαστικό σε ολόκληρη την επιφάνειά του τόσο πάνω, όσο και κάτω από το κυρίως τμήμα, ενώ η συναρμογή είναι γεροδεμένη. Οι χώροι κινούνται στα ανώτερα επίπεδα των μικρών SUV, καθώς τέσσερις επιβάτες θα βρουν τη βολή τους δίχως προβληματισμούς. Επιπλέον, τα 440 λίτρα του πορτμπαγκάζ συνιστούν εξαιρετική τιμή για τα δεδομένα της κατηγορίας, παρέχοντας τη δυνατότητα για έως 1.222 λίτρα με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

VW Taigo tablo

Σημείωση: Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Get it on Google Play Download on the App Store