Ετοιμοπαράδοτη BMW 116i σε τιμή VW Polo

Το πιο προσιτό μοντέλο της BMW, η 116i αποτελεί μια πολύ αξιόλογη πρόταση αγοράς, αφού προσφέρει πολυτέλεια και δυναμικά χαρακτηριστικά σε προσιτές τιμές. Η συγκεκριμένη ετοιμοπαράδοτη εντυπωσιάζει και με τη χαμηλή τιμή της, αφού κοστίζει όσο ένα μικρό χάτσμπακ. Συγκεκριμένα διατίθεται με 22.350 ευρώ, δηλαδή όσο ακριβώς ξεκινά ένα καινούργιο VW Polo 1.0 TSI 95 PS Life.

Η ετοιμοπαράδοτη BMW 116i είναι λευκού χρώματος και εφοδιασμένη με τα πάντα στον εξοπλισμό της. Μεταξύ άλλων διαθέτει 6 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, αισθητήρες φωτός και βροχής, infotainment, σύστημα πλοήγησης, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, αυτόματο κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών κ.λπ.

Στο πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό της 116i κυρίαρχο στοιχείο αποτελεί και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τόσο σε υλικά, όσο σε «δέσιμο» και φινίρισμα. Άλλο ένα θετικό γνώρισμα της μικρομεσαίας 5θυρης BMW αποτελούν οι άνετοι χώροι για τέσσερις επιβάτες. Στο πίσω κάθισμα ο αέρας για τα πόδια είναι πολύς και μόνο όποιος κάτσει στη μέση δεν θα βολευτεί λόγω και του ψηλού κεντρικού τούνελ. Αρκετό είναι το πορτμπαγκάζ των 380 λίτρων, ενώ κάτω από το δάπεδο υπάρχει πολύς ακόμα χώρος λόγω έλλειψης ρεζέρβας.

Σχετικά με τον κινητήρα, ο τρικύλινδρος turbo των 1.5 λτ. με την ισχύ των 109 ίππων είναι επαρκέστατος για το αμάξωμα των 1.395 κιλών. Σε συνδυασμό με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και της ροπή των 190 Nm που αποδίδεται από τις μόλις 1.380 σ.α.λ. εμφανίζει εξαιρετική ελαστικότητα από τις πολύ χαμηλές στροφές. Οι επιδόσεις είναι αρκετά ικανοποιητικές σε κάθε περίπτωση (0-100 χλμ./ώρα σε 10,9 δλ.), όπως και η συνδυαστική κατανάλωση των 7,5 λτ./100 χλμ. Επίσης με εκπομπές CO2 130 γρ./χλμ. τα τέλη κυκλοφορίας είναι 83 ευρώ. Στα σημαντικά πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου ανήκουν ο άριστος συνδυασμός άνεσης από την ανάρτηση, κρατήματος και οδηγικής αίσθησης, σε όποια διαδρομή και να βρεθεί.

Get it on Google Play Download on the App Store