Opel Mokka σε σούπερ τιμή με έκπτωση 2.200 ευρώ

Με το νέο πρόγραμμα «Opel Deals» που ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel, προσφέρει ετοιμοπαράδοτα μοντέλα σε ειδικές τιμές μέχρι τις 20 Ιουλίου. Μεταξύ αυτών είναι και το πολύ ξεχωριστό νέο Mokka, το οποίο διατίθεται σε μειωμένες τιμές κατά 2.200 ευρώ!

Με την πολύ γενναιόδωρη αυτή έκπτωση, το ντιζαϊνάτο Opel Mokka μπορεί να αποκτηθεί από 24.000 ευρώ (έναντι 26.200 ευρώ αρχικής τιμής). Ποσό που αφορά την εισαγωγική έκδοση 1.2 Turbo 100 hp Edition, ενώ το 1.2 Turbo 136 hp εκκινεί από τις 25.000 ευρώ. Στον εξοπλισμό αμφοτέρων περιλαμβάνονται όλα τα συστήματα ασφαλείας, όπως είναι αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, υποβοήθηση διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας και διατήρησης πορείας εντός της λωρίδας και 6 αερόσακοι. Στο «μενού» ανήκουν οι οθόνες αφής και πληροφόρησης οδηγού των 7 ιντσών, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με ελαστικά 215/60, αυτόματη λειτουργία προβολέων, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, air condition, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω και κάμερα οπισθοπορείας. Συνεπώς, ο οδηγός και οι υπόλοιποι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους τα πάντα.

Οι πολύ καλές τιμές με την έκπτωση μέσω του «Opel Deals», είναι ένα βασικό προσόν του νέου Opel Mokka. Το άλλο που δελεάζει το κοινό και τραβάει αμέσως το ενδιαφέρον, αφορά τον πολύ θελκτικό του σχεδιασμό. Εξάλλου πρόκειται για ένα από τα καλοσμιλεμένα και ξεχωριστά B-SUV της αγοράς, από όποια πλευρά και να το περιεργαστεί κανείς. Πολύ μοντέρνο παρουσιάζεται αντίστοιχα και το εσωτερικό του, όπου κυρίαρχο στοιχείο αποτελεί το Opel Pure Panel με τις δύο ψηφιακές οθόνες (πίνακας οργάνων και infotainment). Παρόλη την ψηφιακότητα, διατηρήθηκαν και φυσικά χειριστήρια (π.χ. για τον κλιματισμό) προς όφελος της εργονομίας. Ποιοτικά, η καμπίνα του νέου Mokka διακρίνεται για τη στιβαρή της κατασκευή και τη χρήση τμημάτων μαλακής υφής στο ταμπλό και στα πάνελ των εμπρός θυρών. Οι χώροι που παρέχει καλύπτουν τις μεταφορικές ανάγκες τεσσάρων επιβατών, ενώ πλήρως εκμεταλλεύσιμό είναι το βαθύ και με επίπεδα πλευρικά τοιχώματα πορτ μπαγκάζ των 350 λίτρων.

Οι μαζεμένες εξωτερικές διαστάσεις του νέου Opel Mokka το καθιστούν ιδανικό και για τους χιλιάδες οδηγούς που μετακινούνται καθημερινά στις πόλεις. Με μήκος 4.151 χιλιοστά είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από τα τετράμετρα supermini, ενώ η πιο ψηλή θέση οδήγησης διευκολύνει στην ορατότητα, όπως και στην πιο εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών. Στο δρόμο, το γερμανικό κόμπακτ SUV εμφανίζεται ευχάριστο και κινείται με άνεση και ασφάλεια. Οι αναρτήσεις του με τη σχετικά σφιχτή ρύθμιση και το ενισχυμένο πλαίσιο εξασφαλίζουν ουδέτερη και προβλέψιμη συμπεριφορά, ακόμα και όταν πιεστεί.

Πολύ ταιριαστοί είναι και οι turbo κινητήρες βενζίνης των 1.2 λτ. με τους 100 και 136 ίππους. Χάρη και στην αρκετή ροπή των 205 Nm και 230 Nm αντίστοιχα, ο οδηγός νιώθει το τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές, γεγονός που ευνοεί την ελαστικότητα και τις επιδόσεις. Ταυτόχρονα, η επιτάχυνση είναι άμεση με απαλό πάτημα του πεντάλ του γκαζιού και έτσι εξοικονομείται πολύτιμο καύσιμο. Συγκεκριμένα το Mokka 1.0 Τurbo 100 hp επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 10,6 δλ., καταναλώνει 5,2 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει 117 γρ./χλμ. CO2. Με τα 136 άλογα o χρόνος για τα 0-100 χλμ./ώρα πέφτει στα 9,1 δλ., ενώ κατανάλωση και CO2 είναι σχεδόν ίδια. Επιπλέον το νέο Mokka διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων (1.2 Turbo 130 hp), καθώς και αμιγώς ηλεκτρικό με 136 hp (μπαταρία 50 kWh) και 156 hp (μπαταρία 54 kWh).

Get it on Google Play Download on the App Store