Νέο SUV diesel σε απίστευτη τιμή 20.950 ευρώ!

Αυτή και αν είναι τιμή έκπληξη για νέο και άνετο SUV με κινητήρα πετρελαίου. Το ποσό των 20.950 ευρώ είναι χαμηλότερο και με τεράστια διαφορά από οποιοδήποτε άλλο diesel SUV, ενώ συμφέρει και συγκριτικά με πολλά βενζινοκίνητα μοντέλα. Η μοναδική αυτή ευκαιρία αφορά το Citroen C3 Aircross 1.5 BlueHDi 110 PS You!, το οποίο ανατρέπει τα δεδομένα στη δημοφιλέστερη κατηγορία των B-SUV.

Η προσφορά αυτή θα ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Να σημειωθεί ότι η αρχική τιμή του μοντέλου είναι στις 22.950 ευρώ, επομένως το άμεσο όφελος για τον πελάτη είναι 2.000 ευρώ. Παράλληλα είναι φουλ εξοπλισμένο με 6 αερόσακους, τα συστήματα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και αναγνώρισης ορίων ταχύτητας, προβολείς ομίχλης, αυτόματη λειτουργία προβολέων, infotainment με οθόνη αφής 7 ιντσών και σύστημα Mirror Screen (Android Auto, Apple CarPlay). Επιπλέον εφοδιάζεται με ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους καθρέπτες, έχει πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, air condition κ.λπ.

Το μοντέρνο στιλ του Citroen C3 Aircross ενισχύουν περεταίρω και άλλες λεπτομέρειες εξωτερικά, όπως είναι οι μπάρες οροφής σε χρώμα μαύρο γυαλιστερό, τα μαύρα γυαλιστερά καλύμματα καθρεπτών και το διακοσμητικό γραφικό στα πίσω παράθυρα. Από πλευράς διαστάσεων είναι πολύ «βολικό» με το μήκος των 4.160 χλστ. (λίγο πιο μακρύ από τα supermini), πλάτος 1.756 χλστ., ύψος 1.637 χλστ. και μεταξόνιο 2.604 χλστ. Στο εσωτερικό η ευρυχωρία που εξασφαλίζει συγκρίνεται με μεγαλύτερων μικρομεσαίων χάτσμπακ, μιας και 4 ή 5 επιβάτες θα φιλοξενηθούν στα πολύ άνετα καθίσματα και θα φύγουν για όποιο προορισμό θέλουν, βολεύοντας τις αποσκευές τους στα 410 λίτρα του πορτμπαγκάζ. Προαιρετικά μπορεί να προστεθεί και συρόμενο πίσω κάθισμα, το οποίο βελτιώνει πολύ την πρακτικότητα και με μια κίνηση ο χώρος αποσκευών μεγαλώνει στα 520 λίτρα (1.289 λτ. με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα).

Μιλώντας για ταξίδια και άνετες μετακινήσεις, δεν γίνεται να μην εστιάσει κανείς στα χαμηλά επίπεδα θορύβου από παντού, την πολύ καλή απόσβεση ανωμαλιών και την ομαλότητα στο πέρασμα από ανάγλυφο οδόστρωμα. Τα 179 χιλιοστά απόστασης από το έδαφος δίνουν τη δυνατότητα στον οδηγό να πατήσει σε κακοτράχαλους χωματόδρομους, προκειμένου να φτάσει σε σημεία όπου τα κλασικά χάτσμπακ δεν θα τα καταφέρουν. Το προαιρετικό Grip Control αυξάνει σημαντικά την πρόσφυση σε γλιστερές επιφάνειες, αφού δεν επιτρέπει στους εμπρός κινητήριους τροχούς να σπινάρουν ανεξέλεγκτα. Κερασάκι στην τούρτα του Citroen C3 Aircross αποτελεί ο κινητήρας 1.5 Blue HDi των 110 ίππων και 250 Nm ροπής, ο οποίος εξασφαλίζει γρήγορες επιδόσεις, είναι ελαστικός και με πολύ χαμηλή κατανάλωση (5,6 λτ./100 χλμ. στη δοκιμή).

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Κυβισμός 1.499 κ.εκ.
Ισχύς 110 PS/3.750 σ.α.λ.
Ροπή 250 Nm/1.750 σ.α.λ.
0-100 χλμ./ώρα 10,7 δλ.
Τελική ταχύτητα 178 χλμ./ώρα
Κατανάλωση* 5,6 λτ./100 χλμ.
Εκπομπές CO2 127 γρ./χλμ.
*Δοκιμής

Get it on Google Play Download on the App Store