Νέο Kia Niro EV με όφελος 8.000+8.000 ευρώ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kia κάνει ακόμα πιο προσιτό το αμιγώς ηλεκτρικό μικρομεσαίο SUV μοντέλο Niro EV, μέσω του προγράμματος Kia EV Bonus. Συγκεκριμένα το προσφέρει με όφελος 8.000 ευρώ, επιπλέον της Κρατικής Επιδότησης των 8.000 ευρώ. Κοινώς το συνολικό κέρδος για τον πελάτη φτάνει το μεγάλο ποσό των 16.000 ευρώ! Να σημειωθεί ότι Kia EV Bonus ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα και μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, οπότε όσοι ενδιαφέρονται δεν έχουν χρόνο για χάσιμο.

Ενδεικτικά, το Kia Niro EV στην έκδοση Titanium προσφέρεται από 31.990 ευρώ και το Special Edition από 34.990 ευρώ (μαζί με το όφελος της Kia). Ο στάνταρ εξοπλισμός είναι πληρέστατος και περιλαμβάνει: 8 αερόσακους, αυτόματη έκτακτη πέδηση, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, οθόνη πολυμέσων 10,25 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, πλοήγηση, σύστημα τηλεματικής Kia Connect, διζωνικό κλιματισμό, 18άρες ζάντες αλουμινίου, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός & πίσω, αυτόματη εναλλαγή μεγάλων – μεσαίων φώτων, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορείας, επενδύσεις καθισμάτων με ύφασμα και συνθετικό δέρμα, ατμοσφαιρικό φωτισμό, πλήρη φώτα LED εμπρός και προβολείς ομίχλης LED. Στο κορυφαίο Special Edition ανήκουν ακόμα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα εμπρός με θέρμανση, θερμαινόμενο τιμόνι, Head Up Display, ασύρματη φόρτιση κινητού, σαλόνι με συνθετικό δέρμα, αυτόματο άνοιγμα θύρας πορτ μπαγκάζ και σπορ πεντάλ.

Το πολυβραβευμένο Kia Niro EV με το τολμηρού σχεδιασμού αμάξωμα των 4.420 χλστ. μήκους, 1.825 χλστ. πλάτους, 1.545 χλστ. ύψους και με το μακρύ μεταξόνιο των 2.720 χλστ., ξεχωρίζει και για το μινιμαλιστικό εσωτερικό με την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Επίσης, προσφέρει ευρυχωρία για όλους τους επιβάτες και μεγάλο χώρο αποσκευών 475 λίτρων, συν 20 ακόμα λίτρα κάτω από το εμπρός καπό.

Τα προσόντα του νέου Kia Niro EV συνεχίζονται και στο δρόμο, όπου η στιβαρότητα του πλαισίου μαζί με τις ανεξάρτητες σε όλους τους τροχούς αναρτήσεις εξασφαλίζουν ευθυβολία και σιγουριά σε όλες τις συνθήκες. O ηλεκτροκινητήρας ενισχύει τον τομέα της άνεσης, λόγω της απουσίας θορύβου και της αμεσότητας στο πάτημα του γκαζιού. Όλες οι εκδόσεις του Niro EV τροφοδοτούνται με μοτέρ ισχύος 204 ίππων και 255 Nm, το οποίο προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 7,8 δλ. Αντλεί ενέργεια από την μπαταρία των 64,8 kWh και παρέχει μέγιστη αυτονομία 460 χλμ. σε μεικτό κύκλο και 604 χλμ. στην πόλη (κατανάλωση 16,2 kWh/100 χλμ. και 12,3 kWh/100 χλμ. αντίστοιχα). Για τη φόρτιση σε wallbox 11 kW απαιτούνται 6 ώρες και 20 λεπτά (έως 100%), όμως σε ταχυφορτιστή 43 λεπτά αρκούν για να φτάσει στο 80%.

Get it on Google Play Download on the App Store