Εκπτώσεις στα Honda Civic και CR-V

Η αντιπροσωπεία της Honda στην Ελλάδα προσφέρει τα νέα και αμιγώς φουλ υβριδικά Civic και CR-V με εκπτώσεις της τάξεως των 2.600 ευρώ και 1.000 ευρώ αντίστοιχα, έως τη 1η Δεκεμβρίου 2023. Επιπλέον αμφότερα συνοδεύονται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια, ενώ το μεταλλικό χρώμα δεν χρεώνεται εξτρά, οπότε το συνολικό όφελος για τον πελάτη αυξάνεται.

Ξεκινώντας από το νέο Honda Civic e:HEV, διατίθεται στην έκδοση Elegance με έκπτωση 2.600 ευρώ και τιμή από 38.900 ευρώ. Ο εξοπλισμός του είναι πλούσιος σε όλα τα επίπεδα και μεταξύ άλλων ανήκουν τα εξής: 11 αερόσακοι, αυτόνομη πέδηση, διατήρηση λωρίδας, έλεγχος τυφλών γωνιών, κεντρική οθόνη 9 ιντσών, θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός – πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματοι προβολείς και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Το δυναμικό και κομψό ταυτόχρονα χάτσμπακ αμάξωμα του νέου Civic e:HEV κινείται από το εξελιγμένο υβριδικό σύστημα, το οποίο συνδυάζει δυναμικές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση και ρύπους. Το e:HEV αποτελείται από δυο ηλεκτροκινητήρες ισχύος 184 ίππων και 315 Nm ροπής που δίνουν την κίνηση και ένα 2.0 λτ. βενζινοκινητήρα κύκλου Atkinson με 143 ίππους. Το αυτοκίνητο επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 7,8 δλ., στρίβει υποδειγματικά, καταναλώνει σε πραγματικές συνθήκες 5,3 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει 108 γρ./χλμ. CO2 (μηδενικά τέλη κυκλοφορίας – ελεύθερη είσοδος στο Δακτύλιο). Το νέο Civic e:HEV ξεχωρίζει ακόμα για το άρτιας κατασκευής και εργονομίας εσωτερικό, όπως και για τους άνετους χώρους που προσφέρει για επιβάτες και αποσκευές (410 λίτρα).

Σχετικά με το CR-V e:HEV, η Honda προσφέρει την κορυφαία έκδοση 2.0 Hybrid 4WD Executive με έκπτωση 1.000 ευρώ και τιμή 50.800 ευρώ. Πρόκειται για ένα υπερ-εξοπλισμένο μεσαίο SUV, στο οποίο μεταξύ άλλων ανήκουν όλα τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, πανοραμική ανοιγόμενη ηλιοροφή, head-up display, θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα εμπρός – πίσω καθίσματα, ασύρματη φόρτιση κινητού, ηλεκτρικό άνοιγμα πόρτας χώρου αποσκευών και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού, δερμάτινο σαλόνι, θερμαινόμενο εμπρός παρμπρίζ και πάρα πολλά ακόμη.

Την κίνηση του πληθωρικού και πολύ ευρύχωρου CR-V e:HEV αναλαμβάνει το υβριδικό σύνολο με τον 2.0 i-VTEC κύκλου Atkinson ισχύος 145 ίππων και τους δύο ηλεκτροκινητήρες που δίνουν την κίνηση και αποδίδουν 184 ίππους και 315 Nm ροπής. Σε συνθήκες πόλης και μέχρι περίπου 60 χλμ./ώρα, CR-V Hybrid κινείται για αρκετές αποστάσεις σαν ηλεκτρικό, ή περισσότερο θυμίζοντας Plug-in Hybrid. Σε πραγματικές συνθήκες η μεικτή κατανάλωση του AWD βρίσκεται στα 8 λτ./100 χλμ., ενώ οι εκπομπές CO2 είναι στα 161 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store