Εκπτώσεις σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα Opel

Η Opel ανακοίνωσε το νέο εκπτωτικό πρόγραμμα «Opel Summer Sales», μέσω του οποίου κάνει την απόκτηση ενός καινούριου αυτοκινήτου πιο προσιτή για όλους. Στο νέο αυτό πρόγραμμα συμμετέχουν όλα τα μοντέλα της Γερμανικής εταιρείας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν το Opel της επιλογής τους σε ειδική τιμή!

Στο πλαίσιο του «Opel Summer Sales», οι πελάτες της μάρκας μπορούν να κάνουν δικό τους ένα Opel εύκολα και γρήγορα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το Corsa, το οποίο κατέχει την πρώτη θέση των πωλήσεων στην Ελληνική αγορά, ανεξαρτήτως κατηγορίας, για το πρώτο εξάμηνο του 2023, καθώς και το εντυπωσιακό νέο Astra, που πρόσφατα κατέκτησε το βραβείο Red Dot στην κατηγορία Product Design, χάρη στη μοναδική του σχεδίαση. Ειδικές τιμές ισχύουν επίσης για τα SUV της Opel: το τολμηρό Mokka, το πρακτικό και ιδανικό για οικογένειες Crossland, καθώς και το κορυφαίο Grandland.

Το πρόγραμμα «Opel Summer Sales» ισχύει έως τις 31 Αυγούστου και αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μοντέλα της Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Opel Summer Sales» παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Opel, καθώς και στο www.opel.gr.

Get it on Google Play Download on the App Store