3.000 ευρώ φθηνότερο το νέο Opel Crossland

Το στιλάτο μικρό SUV της Opel, το νέο Crossland, γίνεται τώρα ακόμα πιο δελεαστικό και οικονομικό ως αγορά, μέσω των νέων προσφορών που ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία. Ειδικότερα στην έκδοση 1.2 Turbo 110 hp Edition θα διατίθεται όλο τον Οκτώβριο στην πολύ χαμηλή τιμή των 19.400 ευρώ!

Πολλαπλά κέρδη από το νέο Opel Crossland

Το άμεσο όφελος για την απόκτηση του νέου Opel Crossland φτάνει τις 3.000 ευρώ, καθώς η αρχική τιμή του δίχως την προσφορά ξεκινά από 22.400 ευρώ. Τώρα με τιμή από μόνο 19.400 ευρώ αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για όλους να αποκτήσουν ένα καινούργιο και σύγχρονο SUV. Μειωμένες τιμές ισχύουν και σε άλλες εκδόσεις του Crossland, όπου ανάλογα τον κινητήρα και το επίπεδο εξοπλισμού το όφελος για τον πελάτη κυμαίνεται από 1.800 έως 2.000 ευρώ. Να σημειωθεί ακόμα ότι υπάρχουν διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα ή με κοντινή ημερομηνία άφιξης. Πρόσθετη αξία δίνουν και τα 5 χρόνια εγγύησης που παρέχει η Opel για κάθε νέο Crossland.

Ένα SUV για όλους τους οδηγούς

Τα προτερήματα του νέου Opel Crossland δεν σταματούν μόνο στις προσφορές και παροχές της γερμανικής μάρκας και της ελληνικής αντιπροσωπείας. Καταρχήν πρόκειται για ένα SUV με όμορφο σχεδιασμό που προσελκύει τα βλέμματα και γεμίζει αυτοπεποίθηση τον οδηγό του, κάνοντας έτσι πιο ευχάριστες τις καθημερινές μετακινήσεις. Το καλαίσθητο αμάξωμά του με το μήκος των 4.217 χιλιοστών συνδυάζει την ευελιξία στην πόλη με την άνεση στα ταξίδια. Γεγονός που συμβάλλουν με τη σειρά τους η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τα ψηλά τοποθετημένα καθίσματα και οι πολλές γυάλινες επιφάνειες που ευνοούν την ορατότητα και κατά συνέπεια διευκολύνουν στην οδήγηση.

Το νέο Crossland πέρα από το ότι είναι εύκολο στους χειρισμούς, κρατά ξεκούραστους τους επιβάτες του και λόγω της «απορροφητικής» ανάρτησης, μιας και φιλτράρει με επιτυχία τις διάφορες ανωμαλίες των δρόμων, εξασφαλίζοντας παράλληλα στιβαρό πάτημα. Ο οδηγός έχει σύμμαχό του τον αποδοτικό 1.200άρη turbo κινητήρα με την ισχύ των 110 ίππων και τη ροπή των 205 Nm που αποδίδεται από τις 1.750 σ.α.λ. Χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει γεμάτο τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές και χαρίζει γρήγορες επιταχύνσεις από στάση (0-100 χλμ./ώρα σε 10,9 δλ.) και εν κινήσει. Επίσης, το μηχανικό αυτό σύνολο εμφανίζει χαμηλές απαιτήσεις σε βενζίνη (5,8 λτ./100 χλμ.) και εκπέμπει 132 γρ./χλμ. CO2 (84 ευρώ τέλη κυκλοφορίας).

Ευρύχωρο, πρακτικό και ποιοτικό εσωτερικό

Όπως εξωτερικά, έτσι και το εσωτερικό του νέου Opel Crossland διακρίνεται για τον κομψό του σχεδιασμό, συνδυασμένο με πολύ καλή ποιότητα και ευρυχωρία για όλους. Ένα μεγάλο μέρος του ταμπλό είναι κατασκευασμένο από μαλακό υλικό, ενώ τα υπόλοιπα επιμέρους σκληρά πλαστικά είναι συμπαγή και όλες συνολικά οι επιφάνειες είναι πολύ καλά «δεμένες» μεταξύ τους. Στο άνω τμήμα της κεντρικής κονσόλας είναι ενσωματωμένη η εύκολη στο χειρισμό και ευκρινής οθόνη 7 ιντσών του συστήματος infotainment. Την εργονομία ευνοούν και τα φυσικά χειριστήρια που είναι τοποθετημένα πιο κάτω για τον έλεγχο του ήχου, του infotainment και του κλιματισμού. Οι χώροι του Crossland είναι σε θέση να καλύψουν δίχως πρόβλημα τις ανάγκες τεσσάρων ατόμων. Στο πίσω κάθισμα ο αέρας για τα πόδια και το κεφάλι είναι αρκετός, ενώ από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας είναι το πορτ μπαγκάζ των 410 λίτρων, το οποίο φτάνει έως τα 1.255 λίτρα με πεσμένα τα πίσω καθίσματα.

Από 19.400 ευρώ με όλο το σύγχρονο εξοπλισμό

Η πολύ χαμηλή τιμή των 19.400 ευρώ που ισχύει για όλο τον Οκτώβριο για το νέο Opel Crossland 1.2 Turbo 110 hp Edition, συνδυάζεται με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Πιο αναλυτικά στάνταρ περιλαμβάνονται τα εξής: 6 αερόσακοι Προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας Αναγνώριση σημάτων ορίων ταχύτητας Φώτα LED Οθόνη αφής 7 ιντσών Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες Air condition Δερμάτινο τιμόνι. Ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό φέρουν οι εκδόσεις Family Edition και Elegance, σε πολύ ελκυστικές τιμές με το όφελος των έως 2.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store