Απόσυρση για όλους με όφελος έως 3.500 ευρώ

Ένα παλιό και ταλαιπωρημένο αμάξι δεν έχει καμία αξία όταν δίνεται για απόσυρση ή ανταλλαγή, που σημαίνει ότι ο κάτοχός του δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος ή κίνητρο για την απόκτηση νέου αυτοκινήτου. Όμως η Opel ανατρέπει τα δεδομένα μέσω του προγράμματος «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel», αφού εξασφαλίζει σημαντικό όφελος για τον πελάτη έως και 3.500 ευρώ, ανάλογα με το Opel που θα επιλεγεί. Οπότε μια τέτοια μοναδική ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί για κανένα λόγο.

Το επίσης πολύ σημαντικό, είναι ότι το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» απευθύνεται σε όλους, ανεξάρτητα τι αμάξι που έχουν. Κοινώς δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το αυτοκίνητο που θα δοθεί για απόσυρση ή ανταλλαγή, ενώ ο ενδιαφερόμενος πελάτης έχει στη διάθεσή του πολλά ετοιμοπαράδοτα Opel για να επιλέξει. Συν του ότι βγαίνει επιπλέον ωφελημένος από την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση που καλύπτει κάθε καινούργιο Opel. Παράλληλα απολαμβάνει περισσότερες ανέσεις, ασφάλεια και οικονομία από τα λιγότερα έξοδα χρήσης και συντήρησης (π.χ. σε καύσιμα, τέλη κυκλοφορίας κ.λπ.). Να σημειωθεί ακόμα ότι η όλη διαδικασία απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού αυτοκινήτου πραγματοποιείται από την Opel, που σημαίνει ότι ο πελάτης δεν θα απασχοληθεί καθόλου.

Η μόνη και πιο ευχάριστη απασχόληση του αγοραστή, είναι να επιλέξει ένα από τα ετοιμοπαράδοτα Opel που διατίθενται μέσω του προγράμματος «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel». Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρει το καινούργιο αμάξι που ταιριάζει καλύτερα στις όποιες ανάγκες και απαιτήσεις του, μέσα από τη μεγάλη γκάμα των αυτοκινήτων της γερμανικής φίρμας. Θέλει ένα μικρό χάτσμπακ για περισσότερη ευελιξία στην πόλη, αλλά με τεχνολογίες ανωτέρου επιπέδου και «ψηφιοποιημένο» εσωτερικό; Θα προσανατολιστεί απευθείας στο best seller της Ελληνικής αγοράς για το 2023, το Opel Corsa. Οι κινητήρες βενζίνης που το τροφοδοτούν είναι 1.2 λτ., με ισχύ 75, 100 ή 130 ίππων και με μηχανικά ή αυτόματα κιβώτια. Νέος είναι ο 1.2 Hybrid 100 PS με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο που θα λανσαριστεί σε λίγο καιρό, όπως και ο ισχυρότερος των 156 ίππων στο Corsa Electric με την πιο αποδοτική μπαταρία των 51 kWh για μέγιστη αυτονομία σε μεικτές συνθήκες έως 405 χιλιόμετρα.

Όσο για SUV; Η Opel προσφέρει δύο επιλογές στα μικρά SUV και μία στα μικρομεσαία SUV. Όσοι ενδιαφέρονται για μια πιο οικονομική σε τιμές πρόταση, με έμφαση στην πρακτικότητα και τους χώρους, αλλά πάντα με σύγχρονο σχεδιασμό και ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά, θα εστιάσουν στο Opel Crossland. Όλοι οι κινητήρες του είναι βενζίνης 1.2 Turbo, απόδοσης 110 και 130 ίππων. Το πλέον ακαταμάχητο μικρό SUV, δεν είναι άλλο από το σπορτίφ Opel Mokka. Εντυπωσιακό δεν είναι μόνο από έξω, αλλά και στο εσωτερικό του, όπου αμέσως αποσπά την προσοχή το πλήρως ψηφιακό Opel Pure Panel. Όσο για τους κινητήρες διατίθενται οι 1.2 Turbo βενζίνης με 100 hp, 136 hp και 130 hp (AT8) και το αμιγώς ηλεκτρικό Mokka-e 136 hp. Αν πάλι οι μεταφορικές ανάγκες είναι αυξημένες, τότε η ναυαρχίδα της Opel, το Grandland είναι το πλέον κατάλληλο SUV. Συνδυάζει εντυπωσιακή σχεδίαση εξωτερικά και στο εσωτερικό, πολλές καινοτομίες και πολυτέλεια. Για την κίνησή του υπάρχουν τα μηχανικά σύνολα βενζίνης 1.2Τ 130 hp, πετρελαίου 1.5D 130 hp και το κορυφαίο Plug-in Hybrid 1.6 224 hp.

Get it on Google Play Download on the App Store