Ποια μάρκα δίνει εγγύηση τα περισσότερα χιλιόμετρα;

Κάθε καινούργιο αυτοκίνητο συνοδεύεται με διάφορες εγγυήσεις, μεταξύ των οποίων η πιο σημαντική είναι αυτή που αφορά τα μηχανικά μέρη. Τα λιγότερα χρόνια που δίνονται είναι τα 2, μετά 4-5, ενώ λίγοι κατασκευαστές δίνουν 7-8. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση υπάρχει περιορισμός χιλιομέτρων ή ψιλά γράμματα γιατί κάποια χρόνια μπορεί να είναι επέκταση της εργοστασιακής. Εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί μία μόνο εταιρεία που δεν βάζει κανένα όριο στα χιλιόμετρα και δείχνει πόσο εμπιστεύεται τα προϊόντα της.

Πρόκειται για την πανευρωπαϊκή εργοστασιακή εγγύηση της Hyundai, που καλύπτει τα μοντέλα της για 5 έτη, ακόμα και για εκατομμύρια χιλιόμετρα! Είναι πλήρως μεταβιβάσιμη και πρόκειται για την κορυφαία εγγύηση στην αγορά, αφού συνδυάζει άπειρα χιλιόμετρα και είναι εργοστασιακή, μη εξαρτώμενη από ασφαλιστικά προγράμματα. Αυτό σημαίνει ότι ο κάτοχος ενός Hyundai επιβαρύνεται μόνο τη συντήρηση και την αντικατάσταση των εξαρτημάτων που υφίστανται φυσιολογική φθορά.

Εγγυήσεις Hyundai:
  • 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων
  • 5 χρόνια δωρεάν ετήσιοι τεχνικοί έλεγχοι καλής λειτουργίας
  • 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια
  • 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση βαφής
  • 8 χρόνια ή 160.000 χλμ. για την καλή λειτουργία της μπαταρίας υψηλής τάσης (για EV, hybrid ή plug-in hybrid).
  • 12 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση αμαξώματος, χωρίς όριο χιλιομέτρων

5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια: Πολλά απρόοπτα μπορούν να συμβούν στο δρόμο, όπως ένα ελαστικό να σκάσει, τα καύσιμα να τελειώσουν, η μπαταρία να αποφορτιστεί κ.λπ. Κάποιες φορές ενδέχεται να συμβεί ατύχημα ή μια βλάβη. Για τέτοιες δύσκολες στιγμές, ο οδηγός και το Hyundai του υποστηρίζονται για 5 χρόνια, χωρίς όριο χιλιομέτρων, από ένα πρόγραμμα δωρεάν Οδικής Βοήθειας με κορυφαίες καλύψεις.

Δωρεάν ετήσιοι τεχνικοί οπτικοί έλεγχοι για 5 έτη: Ο ιδιοκτήτης ενός μοντέλου της Hyundai απολαμβάνει και 5 χρόνια φροντίδα με δωρεάν ετήσιους τεχνικούς οπτικούς ελέγχους καλής λειτουργίας, από εξειδικευμένο προσωπικό του Επίσημου Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Hyundai.

5 έτη εγγύηση βαφής: Όποιο χρώμα και αν επιλέξει ο αγοραστής ενός καινούργιου Hyundai, η στιλπνότητα και ποιότητα του χρώματος ενσωματώνεται στην πενταετή ολική εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων, ακόμη και στις διχρωμίες οροφής, όταν άλλοι κατασκευαστές παρέχουν 2-3 χρόνια.

12ετής εργοστασιακή εγγύηση για σκουριά: Επιπρόσθετα από την εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων, τα μεταλλικά πλαίσια και επιφάνειες του αμαξώματος θωρακίζονται από εγγύηση 12 ετών, έναντι διάτρησης από διάβρωση.

Get it on Google Play Download on the App Store