Ποια εταιρεία δίνει εγγύηση για εκατομμύρια χλμ.;

Κάθε καινούργιο αυτοκίνητο συνοδεύεται μετά την αγορά με after sales παροχές, όπως είναι οι εγγυήσεις για τα μηχανικά μέρη, τη βαφή, την σκουριά και πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες ανάλογα με τη μάρκα (οδική βοήθεια, service κ.λπ.). Για τα μηχανικά μέρη πολλές εταιρίες δίνουν εγγυήσεις πάνω από 2 χρόνια, όμως σε αυτή την περίπτωση υπάρχει όριο χιλιομέτρων (π.χ. έως 150.000 χλμ.).

Ωστόσο, όριο χιλιομέτρων δεν υφίσταται για τη Hyundai, καθώς η 5ετής Πανευρωπαϊκή Εργοστασιακή Εγγύηση ισχύει ακόμη και για εκατομμύρια χιλιόμετρα. Η κορυφαία στην αγορά εργοστασιακή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων καλύπτει παντού το αυτοκίνητο, όπως είναι στα συστήματα μετάδοσης κίνησης, διεύθυνσης, ανάρτησης, πέδησης, ηλεκτρικά, κ.ά, ή αλλιώς «από προφυλακτήρα σε προφυλακτήρα».

Κάθε Hyundai συνοδεύεται ακόμα με 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια (διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα), η οποία μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ένα σκασμένο ελαστικό, μία αποφορτισμένη μπαταρία, ένα άδειο ντεπόζιτο καυσίμου, μία απροσεξία που μπορεί να οδηγήσει σε αναγκαστική ρυμούλκηση ή σε αναγκαστική διαμονή σε ξενοδοχείο, είναι όλα απρόοπτα της καθημερινότητας. Η προνομιακή οδική βοήθεια είναι μεταβιβάσιμη και συνοδεύει κάθε νέο Hyundai, με εξαίρεση ενοικιαζόμενα ή μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκίνητα.

Μαζί με τα 5 χρόνια εγγύηση και τα 5 χρόνια οδική βοήθεια, προσφέρονται επιπλέον 5 χρόνια δωρεάν ετήσιος τεχνικός οπτικός έλεγχος. Εκτός από το ετήσιο service, η Hyundai παρέχει και τον ετήσιο οπτικό έλεγχο καλής λειτουργίας, που περιλαμβάνει τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, το σύστημα διεύθυνσης, τις αναρτήσεις και τα φρένα.

5 χρόνια εγγύησης χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων ισχύει και για το χρώμα. Επιπλέον δίνεται 12 χρόνια εγγύηση κατά της οξείδωσης και μέχρι 3 χρόνια εγγύηση στα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Get it on Google Play Download on the App Store