Προετοιμάστε τη Mercedes σας για το χειμώνα!

Όπως διαπιστώσαμε και πριν από μερικές μέρες, ο χειμώνας και τα ακραία καιρικά φαινόμενα μπορούν να «ζορίσουν» σοβαρά το αυτοκίνητό μας. Ειδικά αν δεν το έχουμε προσέξει όπως ορίζει ο κατασκευαστής του. Οι καιρικές συνθήκες το χειμώνα είναι πιο απαιτητικές, με τη θερμοκρασία να πέφτει σε χαμηλά επίπεδα, οι δρόμοι να γίνονται ολισθηροί από τη βροχή, τον πάγο ή το χιόνι και με την οδήγηση να απαιτεί περισσότερη προσοχή.

Τα παραπάνω όμως δεν χρειάζεται να αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα ώστε να μην χαίρεστε τη Mercedes σας σε όμορφα χειμερινά τοπία. Αρκεί να την έχετε προετοιμάσει και να την έχετε «θωρακίσει» σωστά, κάτι που γίνεται χάρη στο πρόγραμμα δωρεάν χειμερινού ελέγχου στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του δικτύου της μάρκας. Ο έλεγχος των κύριων σημείων του οχήματός σας προσφέρεται χωρίς κανένα κόστος έως τις 28 Φεβρουαρίου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κλείσετε εύκολα και γρήγορα το ραντεβού σας online!

Ποιοι έλεγχοι διενεργούνται στην αγαπημένη σας Mercedes;

Οι κάτοχοι Mercedes μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος απολαμβάνουν μία ενδελεχή επιθεώρηση του οχήματος, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί της Mercedes θα ελέγξουν μεταξύ άλλων το σύστημα θέρμανσης, τις λειτουργίες φωτισμού, υαλοκαθαριστήρων, των εξαρτημάτων του κινητήρα για τον εντοπισμό φθορών ή διαρροών, την κατάσταση της μπαταρίας, των ελαστικών και του συστήματος φρένων με δοκιμή πέδησης. Όλες οι εργασίες επιθεώρησης διενεργούνται πάντοτε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της κατασκευάστριας εταιρείας και εφόσον διαπιστωθεί κάποια ανάγκη, προτείνεται στον πελάτη η βέλτιστη λύση, ώστε να διατηρηθεί υψηλά η ποιότητα και η αξία του οχήματος.

Τι πρέπει να κάνει ο κάτοχος μιας Mercedes για να προγραμματίσει το ραντεβού του;

Mercedes-Winter-Check-3

Η διαδικασία είναι τρομερά απλή και μπορεί να προγραμματιστεί μέσω internet πολύ εύκολα απλά πατώντας σε αυτόν το σύνδεσμο: www.mercedes-benz.gr/bookservice! Στη συνέχεια ο κάτοχος της Mercedes επιλέγει τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή και την υπηρεσία Δωρεάν Χειμερινού Ελέγχου. Υπάρχει κι εναλλακτικός τρόπος μέσω του Mercedes-me Service App, (διαθέσιμη τόσο στο Google Play για συσκευές Android, όσο και στο App Store για συσκευές iOS), που διατηρεί πάντοτε σε σύνδεση τον κάτοχο με το εξουσιοδοτημένο του συνεργείο.

Get it on Google Play Download on the App Store