Παίρνει συγκρουόμενα και τα κάνει… αυτοκίνητα (+video)

Ένας εφευρέτης από την Αγγλία και συγκεκριμένα από το Staffordshire, βρήκε τον καλύτερο τρόπο να κυκλοφορεί αποφεύγοντας την κίνηση και με χαμηλή κατανάλωση. Αυτός δεν είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή κάποιο σκούτερ μικρού κυβισμού. Είπαμε, είναι εφευρέτης και έτσι δημιούργησε το δικό του όχημα, το οποίο δεν είναι άλλο από ένα συγκρουόμενο.

Δείτε ακόμη: Να τι γίνεται όταν τραβάς ηλεκτρικό χειρόφρενο εν κινήσει (+video)

Ο Mark Harper, όπως είναι το όνομά του, λέει πως τρελαίνεται να μετατρέπει συγκρουόμενα αυτοκίνητα σε κανονικά οχήματα δρόμου. Είναι το χόμπι του όπως λέει ο ίδιος και το διασκεδάζει αφάνταστα. Τα συγκρουόμενα τα αγοράζει από το e-bay, συνήθως στα 500 ευρώ περίπου, ενώ η μετατροπή τους κοστίζει κάπου στα 2.500 ευρώ. Προς το παρόν έχει μετατρέψει τέσσερα, ενώ τα δύο τα έχει ήδη πουλήσει.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, δεν μπορεί να κυκλοφορεί με αυτά στον δρόμο, καθώς ακόμη δεν έχει καταφέρει να πάρει σχετική άδεια κυκλοφορίας, παρόλα αυτά, στο μέλλον θα φροντίσει να λύσει αυτό το πρόβλημα. Μέχρι τότε, κυκλοφορεί σε πεζοδρόμια και σε πεζόδρομους και έχει λύσει το πρόβλημα της κίνησης και της κατανάλωσης καυσίμου με το αυτοκίνητο.

Όσον αφορά στην μετατροπή ενός συγκρουόμενο, για να γίνει αυτή χρειάζεται μεγαλύτερη μπαταρία, ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο αγοράζει από εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών σκούτερ και περισσότερα LED φώτα.

Διαβάστε επίσης: Έτσι δουλεύει το διαφορικό (+video)

Δείτε πιο κάτω τον «τρελό» εφευρέτη να κυκλοφορεί με το συγκρουόμενό του και να το διασκεδάσει αφάνταστα!

Get it on Google Play Download on the App Store