Nissan GT-R με 1850 PS «πιάνεται» από την αστυνομία!

Η Brill Steel Motorsport, μια μικρή εταιρία βελτιώσεων που βρίσκεται στην βόρειο ανατολική Ιταλία ανέλαβε την βελτίωση του γνωστού Nissan GT-R.

Διαβάστε επίσης: Η Porsche 911 GT3 R στα χρώματα του πολέμου (+video)

Σύμφωνα με την περιγραφή που βλέπουμε στο βίντεο, το συγκεκριμένο GT-R αποδίδει 1850 ίππους στους τέσσερις τροχούς. Αυτή η δύναμη συνδυάστηκε με ένα bodykit του βελτιωτικού οίκου Rocket Bunny που ανέλαβε να μετατρέψει την εμφάνιση του και μια σειρά από άλλα οπτικά στοιχεία όπως οι τεράστιων διαστάσεων ζάντες και ο πίσω διαχύτης, δημιουργώντας  ένα πραγματικά εντυπωσιακό οπτικό σύνολο.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης Top Marques που πραγματοποιήθηκε στο πριγκιπάτο του Μονακό την περασμένη εβδομάδα το κανάλι Gumbal βιντεοσκόπησε το Nissan GT-R στους δρόμους της πόλης, όμως κάτι απρόβλεπτο συνέβη που δεν περίμενε ούτε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του.

Παρόλο τον εντυπωσιακό ήχο όπως και εμφάνιση, ο αστυνομικός της πόλης δεν φαίνεται να συγκινείται όσο οι περαστικοί που στο πέρασμα του «συγκινούνται» και κυριολεκτικά το κυνηγούν για μια φωτογραφία.

Δείτε ακόμα: Επικό video με δύο Audi R8 σε κτίριο 1.000.000.000 ευρώ!

Έτσι, ο ιδιοκτήτης του εντυπωσιακού Nissan GT-R έκανε στην άκρη και φαίνεται να έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού στο τέλος το παρκάρει σε ένα από τα πολλά γκαράζ που διαθέτει η πόλη. Δείτε παρακάτω το video.

Get it on Google Play Download on the App Store