Αυτός δεν είναι οδηγός… Χάρος είναι (+video)

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν καλοί οδηγοί και υπάρχουν και κακοί οδηγοί. Όπως σε κάθε δραστηριότητα της ζωής μας έτσι και στην οδήγηση χρειάζεται να έχεις κάποιες ικανότητες για να είσαι καλύτερος από το μέσο όρο. Εδώ πέρα όμως, στο συμβάν που θα δούμε πιο κάτω, δεν μιλάμε για έναν κακό οδηγό απλώς, αλλά για έναν επικίνδυνο άνθρωπο.

Δείτε ακόμη: Πυροβολεί Mercedes για να δει αν είναι αλεξίσφαιρη (+video)

Δεν μπορεί να πιάνουν τέτοιοι τύποι το τιμόνι. Και ναι… Μπορεί το ατύχημα αυτό να έγινε μακριά, καθώς το video μας έρχεται από την Κίνα, παρόλα αυτά τέτοιο οδηγοί ζουν ανάμεσά μας και δεν έχουν ιδέα του πόσο επικίνδυνοι είναι. Έναν από τους πιο επικίνδυνους οδηγούς λοιπόν θα δούμε στο video πιο κάτω, καθώς προκειμένου να μην χάσει την έξοδο του αυτοκινητοδρόμου, δεν δίστασε να σταματήσει στην αριστερή λωρίδα μάλιστα και να κινηθεί κάθετα στον δρόμο. Ο οδηγός του πρώτο φορτηγού τον απέφυγε με απότομο ελιγμό,  θυσιάζοντας το όχημά του και το εμπόρευμά του αφού ανατράπηκε, ενώ ο οδηγός του δεύτερο φορτηγού, με μία απίθανη κίνηση έσωσε την παρτίδα.

Διαβάστε επίσης: Παράνομη ή όχι η κάμερα στο αυτοκίνητο;

Όσο για τον… ήρωά μας, αυτός κατάφερε να μην χάσει την έξοδο και να συνεχίσει τον δρόμο του, σαν να μη συμβαίνει τίποτα! Δείτε πιο κάτω το απίστευτο video.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=wcvnFkPzhg8

Get it on Google Play Download on the App Store