Το πιο σκοτεινό Mitsubishi Evo στον πλανήτη! (+video)

Το μαύρο χρώμα είναι μια διαχρονική επιλογή για το αμάξωμα του αυτοκινήτου. Τονίζει την επιβλητικότητα και το κύρος, αν και κρύβει τις σχεδιαστικές γραμμές. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε το Νο1 πρόβλημα: το πόσο εύκολα λερώνει. Στο Mitsubishi Evo όμως, ειδικά το 10άρι, μια χαρά ταιριάζει.

Δείτε ακόμα: Πώς σας φαίνεται το Toyota GR Yaris σε μαύρο;

Το συγκεκριμένο ωστόσο, διέπεται από μια ακόμα ιδιαιτερότητα: είναι το πιο σκοτεινό σε όλο τον κόσμο! Ενδεχομένως δε, να πρόκειται για το πιο σκούρο αυτοκίνητο στον πλανήτη, όχι απλά Evo. Το 10άρι που βλέπουμε είναι ντυμένο με βαφή Musou Black. Ένα είδος χρώματος που θυμίζει μαύρη τρύπα, απορροφώντας το 99,4% του φωτός! Το οπτικό αποτέλεσμα είναι επιεικώς εξωπραγματικό. Το αυτοκίνητο μοιάζει με ψεύτικο, θυμίζοντας από κάποιες γωνίες ψευδαίσθηση, ενώ από άλλες φαίνεται σαν να μην έχει καν 3 διαστάσεις! Προσέξτε την αντίθεση που κάνουν το παρμπρίζ με τα παράθυρα, όντας τα στοιχεία που αντανακλούν το περισσότερο φως. Η μάσκα και τα φωτιστικά σώματα ακολουθούν σε βαθμό ορατότητας, με τις ζάντες να αχνοφαίνονται στο μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Διαβάστε επίσης: Πόσο πιο ζεστό είναι ένα μαύρο αυτοκίνητο; (+video)

Αν θέλετε να παραγγείλετε μερικά κουτιά Musou για το αυτοκίνητό σας, να ξέρετε πως δεν πρόκειται να μείνει έτσι για πολύ μετά το πέρασμα. Η εν λόγω βαφή παρασκευάζεται με βάση το νερό και δεν προορίζεται για αυτοκινητική ή εξωτερική χρήση, καθώς θαμπώνει πανεύκολα και ξεφτίζει με την παραμικρή επαφή.

Δείτε ακόμα: Μαύρος σίφουνας VW Corrado 1.9 TDI 300 PS (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store