Πρώτη επίσημη φωτογραφία της νέας Toyota Supra

Μέχρι σήμερα οι μοναδικές επίσημες εικόνες που παρέπεμπαν στην νέα Supra, ήταν αυτές του GR Racing Concept. Το ρόδι «έσπασε» και πλέον, έχουμε την τελική μορφή.

Δείτε ακόμα: Η επιστροφή της Toyota Supra

Φυσικά ούτε τώρα διακρίνονται λεπτομέρειες, χάρις στο καμουφλάζ της Gazoo Racing, όμως η σιλουέτα, τα εμπρός φωτιστικά σώματα και η διαμόρφωση του spoiler στο πίσω μέρος φαίνονται -σχετικά- ξεκάθαρα. Η αγωνία και η «ταλαιπωρία» ενδέχεται να λάβουν τέλος αρκετά νωρίτερα από τον Οκτώβρη, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι δηλαδή, καθώς οι Ιάπωνες ανακοίνωσαν πως θα συμμετάσχουν στο Goodwood Festival of Speed με την νέα Supra. Δεν ξεκαθάρισαν αν θα είναι με το αγωνιστικό πρωτότυπο που παρουσίασαν στον 24ωρο αγώνα του Le Mans ή την έκδοση παραγωγής, ενώ ακόμα και το δεύτερο ενδεχόμενο να ισχύει ενδέχεται να είναι στην μορφή της φωτογραφίας.

Διαβάστε επίσης: BMW Z4: Πρώτες επίσημες εικόνες και πληροφορίες (+video)

Με ή χωρίς τα αυτοκόλλητα της Gazoo Racing, κάτω από το αμάξωμα έχουμε πολύ  καλύτερη ιδέα για το τι μας επιφυλάσσουν οι Ιάπωνες. Και οι Γερμανοί, καθώς η Supra MKV αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την BMW, μοιραζόμενη το πάτωμα και την πλειονότητα των μηχανικών μερών με την νέα Ζ4. Το ιαπωνικό μοντέλο θα είναι αποκλειστικά κουπέ και η Ζ4 αποκλειστικά κάμπριο, ενώ για το μηχανοστάσιο υπάρχει η φήμη πως η βασική έκδοση θα εφοδιάζεται με έναν 2.0λιτρο 4κύλινδρο τούρμπο. Η «καλή» Supra θα έχει έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο 3.0λιτρο εν σειρά 6κύλινδρο, με τις έως τώρα πληροφορίες να αναφέρουν πως η ιπποδύναμη θα κυμαίνεται στα 330-350 άλογα, ενώ η «γρήγορη» GRMN θα βρίσκεται κοντά στα 400 (385 ίππους διαρρέουν κάποια ιαπωνικά μέσα).

Get it on Google Play Download on the App Store