Προ των πυλών το Honda NSX Type R

Από την στιγμή που παρουσιάστηκε το νέο Honda NSX έκαναν την εμφάνισή τους και οι φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο παραγωγής του σε έκδοση Type R, η οποία θα είναι ακόμη ισχυρότερη, αλλά και αποτελεσματικότερη αεροδυναμικά. Νωρίτερα μέσα στο 2018 αυτές οι φήμες έμοιαζαν να παίρνουν το δρόμο της… πραγματικότητας με τον πρόεδρο της Acura Jon Ikeda να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας τέτοιας έκδοσης.

Δείτε ακόμη: Προσπέραση με την ταυτότητα στο στόμα! (+video)

Πλέον οι φήμες γίνονται όλο και πιο έντονες και αναφέρουν πως το Honda NSX Type R θα είναι έτοιμο το 2020. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο ο κύριος Ikeda επέστρεψε με νέες δηλώσεις στο Αυστραλιανό περιοδικό Motoring στο οποίο μεταξύ άλλων είπε πως «είμαι φίλος των αυτοκινήτων, επομένως λατρεύω και τις ειδικές, πιο γρήγορες εκδόσεις. Θα δούμε, όλα είναι πιθανά προς το παρόν».

Διαβάστε επίσης: Έσπασε τα ταμεία η… θεϊκή Lamborghini Huracan του Πάπα!

Τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα πάντως στην Ιαπωνία αναφέρουν πως το Honda NSX Type R έχει πάρει ήδη το πράσινο φως και μπορεί να το δούμε ακόμη και μέσα στο 2019 με την ιπποδύναμή του να φτάνει στους 650 ίππους. Υπομονή λοιπόν, μέχρι να δούμε και επισήμως την ανακοίνωση της Honda σχετικά με το μέλλον του NSX Type R. Ποιο πάνω το βλέπουμε σε ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, η οποία μας δίνει μία γεύση από το τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Get it on Google Play Download on the App Store