Πωλείται πιστό αντίγραφο του πρώτου αυτοκινήτου

Το All Time Stars είναι ένα παρακλάδι της Mercedes το οποίο ασχολείται με τις πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της μάρκας. Και πλέον έχει το… απόλυτο αστέρι προς πώληση, καθώς μιλάμε για το Benz Patent Motorwagen.

Δείτε ακόμη: Νέα βασική 1.600άρα ντίζελ Mercedes C-Class

Πρόκειται για την πρώτη ευρεσιτεχνία αυτοκινήτου που κινούνταν με μοτέρ εσωτερικής καύσης και έγινε στις 29 Ιανουαρίου το 1886. Λίγο μετά, ο Gotlieb Daimler κατοχύρωσε και την ευρεσιτεχνία του κινητήρα εσωτερικής καύσης και έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο αυτοκίνητο της Mercedes-Benz.

Προκειμένου να τιμήσει το πρώτο της δημιούργημα, η Mercedes έχει φτιάξει το 2001 και το 2002 κάποια πιστά αντίγραφα του αυτοκινήτου, που πραγματικά είναι ότι πιο κοντινό μπορεί να αποκτήσει κάποιος, στο πρώτο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ.

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι περιορισμένα και το μόνο που καταφέραμε να μάθουμε είναι πως το μοτέρ του είναι μονοκύλινδρο, η τελική του ταχύτητα είναι στα 16 χλμ./ώρα  και έχει δερμάτινη επένδυση στο κάθισμα.

Διαβάστε επίσης: Αυτή η Mercedes X-Class είναι η «Maybach των αγροτικών»

Φυσικά η τιμή δεν έχει δημοσιοποιηθεί, παρόλα αυτά αν πραγματικά σας ενδιαφέρει μπορείτε να επισκεφθείτε την αγγελία πώλησης του αυτοκινήτου εδώ και να ρωτήσετε για αυτό ότι σας απασχολεί.

Get it on Google Play Download on the App Store